Γυναίκα προς γυναικά!! Life coaching by Sofia Banagi

Γυναίκα προς γυναικά!! Life coaching by Sofia Banagi-Sofia Banagi

Γυναίκα προς γυναικά !! Life coaching by Sofia Banagi

“Γυναίκα” απομακρύνθηκες πολύ από την γυναικεία σου φύση, όχι γιατί το ήθελες αλλά γιατί σε έμαθαν όπως και εμένα να υπακούμε σε πρέπει και ρόλους που άλλοι έθεσαν αόρατα για μας.

Τι έχεις ξεχάσει αλήθεια; Ξέχασες ότι είσαι η δημιουργός της ζωής, της ομορφιάς, της ευγένειας, της καλοσύνης, της ελπίδας!!
 
Είναι ώρα να σταματήσουμε όλες οι Γυναίκες να ψάχνουμε μονίμως έξω απο εμάς την επιβεβαίωση, την τεχνητή ομορφιά που μας αλλοιώνει τόσο πολύ που δε μπορούμε να δούμε ποιες είμαστε.
 
Το life Coaching for authentic Women, είναι μια δημιουργία συνεδριών με όραμα μου η κάθε γυναίκα να βρει ένα ασφαλές περιβάλλον να εκφραστεί και μια άλλη γυναίκα να την ακούσει με προσοχή  ωστέ να γίνει ο δρόμος για να επιστρέψει στις ρίζες της!!
 
Η γυναίκα χρειάζεται να σταματήσει μόνο να καταναλώνει και να αρχίσει να γεύεται, να απολαμβάνει την Ύπαρξη της. Η γυναίκα όσο και να φιάχνεται δεν μπορεί να γεμίσει εσωτερικά, γιατί για να αισθάνεσαι γεμάτος, ζωντανός, υγιής χρειάζεται να είσαι αυθεντικός και αυτό θα συμβεί όταν σταματήσουμε νσ θέλουμε τόσο πολύ να αρέσουμε στους άλλους.
Πώς το life Coaching θα σε βοηθήσει;
 • Όλες οι γυναίκες για να αισθάνθουν ελεύθερες πρέπει να βρεθούν σε ένα περιβάλλον που δεν θα χρειαστεί να αποδείξουν κάτι, που θα ακουστεί η φωνή τους αλλά κυρίως μια άλλη γυναίκα θα νιώσει το συναίσθημα τους χωρίς επίκριση.
 • Με γνώμονα το παραπάνω, το life Coaching θα σε εκπαιδεύσει να μάθεις να εμπιστεύεσαι το ενστικτό σου, να αρχίσεις να ακούς αυτή την εσωτερική φωνή που σου “μιλάει”.
 • Συνήθως την αγνοείς, την καταπιέζεις, την κρύβεις και αυτή αλλάζει μορφή και μπορεί να εκφραστεί με άγχος, θυμό , πίκρα. Πώς θα αρχίσεις να χαίρεσαι όταν εσύ η ίδια την αγνοείς;

Ξέρω φοβάσαι και εσύ τι θα πει ο κόσμος, αν είσαι μάνα θα σκεφτείς ότι δεν μπορώ να αγαπάω εμένα είναι εγωιστικό.
Εγώ θα σου πω ότι αν αγαπάς εσένα είναι λυτρωτικό, αποκαλυπτικό και θα εμπνεύσεις, θα βοηθήσεις και αλλές γυναίκες να το πράξουν.

Δε θα σου χαριστεί τίποτα, χρειάζεται να ξεθάψεις την εσωτερική δύναμη και να πετάξεις πολλά από όσα σήμερα κρατάς. Τι φοβάσαι; Τι έχεις να χάσεις;

Αυτό λοιπόν μας εκπαιδεύσανε ότι σε κάθε αλλαγή κάτι χάνουμε. Κανείς ή ελαχιστοί μας είπαν τι θα κερδίσουμε. Αυτό είναι το πρώτο βήμα, να εστιάσεις στο πόσα θα κερδίσεις αν μάθεις να σε αγαπάς και να σε φροντίζεις.

 • Θα κερδίσεις εσένα κυριολεκτικά
 • θα κερδίσεις την δυναμή σου
 • θα κερδίσεις το χαμογελό σου
 • θα κερδίσεις την λάμψη σου
 • θα αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου
 • θα αποδεχτείς ότι μπορει να σταματήσεις συνέχεια να κάνεις πράγματα
 • θα απολαύσεις την ζωή
 • θα αποκτήσεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου
 • Θα σου αρεσεί που μεγαλώνεις

Είσαι γυναίκα και έχεις Θέση σε αυτό το κόσμο διεκδίκησέ την. Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του θέση και πρεσβεύει κάτι μοναδικό. Και αν μέχρι σήμερα δεν την έχεις ανακαλύψει γιατί πίστεψες στις οδηγίες που μας είπαν από πολύ μικρές, υπάρχει το σήμερα.

 

Έχεις την επιλογή να  κάνεις life coaching και πρέπει να το κάνεις γιατί σου το χρωστάς. Το χρωστάς στον εαυτό σου, να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να μεταμορφωθείς όπως μεταμορφώνεται η κάμπια σε πεταλούδα, όμορφη και πολύχρωμη!!

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER