πώς σε βοηθάει να ηγείσαι του εαυτού σου;

Πώς σε βοηθάει να ηγείσαι του εαυτού σου;

ΑΥΤΟΗΓΕΣΙΑ

Η ηγεσία ξεκινά από την αυτογνωσία .Για να μπορείς να ηγηθείς ανθρώπων, να υποστηρίξεις την ανάπτυξη τους και να τους βοηθήσεις να αναπτυχθούν και να πετύχουν, χρειάζεται να ξεκινήσεις από τον εαυτό σου. Η μεγαλύτερη λοιπόν πρόκληση της ηγεσίας είναι η Αυτό–ηγεσία δηλ, αρκετή προσωπική ενδοσκόπηση, εσωτερική δουλειά, συνεχόμενη αυτοβελτίωση και ειλικρίνεια να αναζητήσεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Ο Alan Webber τόνισε ότι [ το μέλλον ανήκει σε αυτούς που εξακολουθούν να μαθαίνουν κι όχι σε αυτούς που κατάφεραν να γνωρίζουν..]Η ηγεσία είναι μια στάση ζωής και όλοι μας μπορούμε να μάθουμε να θέσουμε σε εφαρμογή τα δικά μας μοναδικά χαρακτηριστικά με στόχο να αφήσουμε ένα θετικό αντίκτυπο στην ζωή μας αλλά και να έχουμε ένα θετικό αντίκτυπο στο πέρασμα από τις ζωές των άλλων ανθρώπων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. 

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ-ΗΓΕΣΙΑ;

ΠΩΣ ΝΑ ΗΓΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ

Όλοι μας έχουμε όνειρα, ανάγκες, επιθυμίες… Γεννιόμαστε διαφορετικοί και ο καθένας με μια ξεχωριστή δυναμική.Δεν υπάρχει άνθρωπος που επιθυμεί μια στάσιμη και μη εξελίξιμη ζωή, κι όμως για πολλούς από εμάς τα όνειρα, η φλόγα για δημιουργία , επιτυχία και χαρά κάποια στιγμή εξαφανίζονται μέσα στα προβλήματα, στην ρουτίνα και παραιτούμαστε. Ευτυχώς αυτό αλλάζει με πείσμα, θέληση, υπομονή, αλλαγή νοοτροπίας και βοήθεια! Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΞΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΧΑΜΗΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ Νέλσον Μαντέλα Πόση αλήθεια κρύβει μέσα της αυτή ή φράση! Καταδεικνύει την αστείρευτη δύναμητης ανθρώπινης ψυχής που ακομά κι όταν φτάσει στον πάτο βρίσκει την δύναμη να σηκωθει και να αρχίσει πάλι να ζει.Αυτή την φράση θέλω να κρατήσετε στο μυαλό ,στην ψυχή και την καρδιά σας, γιατί μόνο όταν πέφτουμε, τελικά μπορούμε να σηκωθούμε πιο ψηλά αυτή τη φορά και να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν.

ΒΗΜΑΤΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ