Personal Branding

Personal Branding-Sofia Banagi

Personal Branding

Το να ξεκινήσετε με τo personal branding μπορεί να είναι πραγματικά εκφοβιστικό και μπορεί να αισθάνεστε σαν ένα μεγάλο εγχείρημα. Είναι απαραίτητο μέρος κάθε καριέρας και είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της επαγγελματικής σας επιτυχίας. Εξάλλου, με τόσες πολλές ανταγωνιστικές φωνές εκεί έξω, είναι σημαντικό να ξεχωρίζετε και να βεβαιώνεστε ότι ακούγεστε.

Αλλά πρώτα, είναι σημαντικό να καταλάβετε τι σημαίνει “personal branding“. Ουσιαστικά, πρόκειται για τη δημιουργία της ψηφιακής σας παρουσίας και την παρουσίαση του εαυτού σας με επαγγελματικό και συνεπή τρόπο που αντανακλά τα ενδιαφέροντα, τις αξίες, τις δεξιότητες και την εμπειρία σας με τρόπο που να αντανακλά θετικά στους πιθανούς εργοδότες και τους συναδέλφους σας. Επικοινωνεί ποιος είστε ως άτομο και μπορεί να χρησιμεύσει για να σας διαφοροποιήσει από άλλους υποψηφίους.

Το personal branding είναι η πρακτική της δημιουργίας και της διατήρησης μιας ευνοϊκής δημόσιας εικόνας του εαυτού σας, για την προώθηση της καριέρας και της προσωπικής σας επιτυχίας. Αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία στην εργαλειοθήκη σας για να ενισχύσετε την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Personal Branding-Sofia Banagi

Το personal branding είναι πιο σημαντικό από ποτέ άλλοτε. Είναι αυτό που σας βοηθά να δημιουργήσετε μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο και να αναδείξετε τις εμπειρίες, τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας. Η προσωπική σας επωνυμία ξεχωρίζει από το πλήθος, δίνοντάς σας πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας και συνδέοντάς σας με τους κατάλληλους ανθρώπους. Είναι επίσης ζωτικής σημασίας για την επέκταση της εμβέλειάς σας και την επίτευξη μεγαλύτερης αναγνώρισης και προβολής.


Η ανάπτυξη της προσωπικής σας επωνυμίας ξεκινά με την κατανόηση και τον προσδιορισμό του ποιοι είστε και τι προσφέρετε. Το personal branding είναι κάτι περισσότερο από ένα εύηχο σλόγκαν ή μια ομιλία στο ασανσέρ – είναι θέμα συνέπειας. Το να γίνετε μια ισχυρή και αξιομνημόνευτη προσωπική μάρκα απαιτεί την οικοδόμηση μιας συνεπούς εικόνας μάρκας σε ό,τι κάνετε.

Η επένδυση στην προσωπική επωνυμία ξεκινά με μια ενδοσκόπηση των αξιών, των δυνατών σημείων και των αδυναμιών σας. Αυτή η ανάλυση θα πρέπει να περιλαμβάνει την αξιολόγηση της εμπειρίας σας, γιατί είστε μοναδικοί και για τι θέλετε να γίνετε γνωστοί. Μπορείτε επίσης να ερευνήσετε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται άλλοι ηγέτες της σκέψης στον τομέα σας και πώς τοποθετούνται στην αγορά. Αυτό θα σας δώσει πληροφορίες για το πώς θα μπορούσατε να τοποθετηθείτε διαφορετικά.


Ο στρατηγικός καθορισμός της προσωπικής σας επωνυμίας είναι σημαντικός, αλλά δεν χρειάζεται να ανακαλύψετε ξανά τον τροχό. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που συνθέτουν μια καλά ολοκληρωμένη προσωπική μάρκα. Το πρώτο βήμα είναι να αναπτύξετε τον προσωπικό σας ιστότοπο, τη στρατηγική σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδικτυακό σας χαρτοφυλάκιο. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα διαδικτυακά σας προφίλ είναι πλήρη με ακριβές και ενημερωμένο περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, αρχίστε να βελτιώνετε τις συγγραφικές σας δεξιότητες. Η συγγραφή άρθρων και αναρτήσεων σε ιστολόγια για θέματα που σχετίζονται με τον τομέα της εξειδίκευσής σας μπορεί να αποδείξει ότι είστε μια έγκυρη φωνή. Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, οι εκδόσεις και οι οργανισμοί αναζητούν πάντα ειδικούς για να συνεισφέρουν.

personal branding

Personal Branding

Τι είναι το Personal Branding

Η επωνυμία σας είναι η φήμη σας. Όλα εκείνα τα πράγματα που είστε και κάνετε, όλα όσα εμπνέετε  με την παρουσία είναι το σήμα κατατεθέν σας.
Με απλά λόγια το Personal Branding σας είναι το μοναδικό σύνολο προσόντων , ισχυρών στόχων , βασικών ατομικών χαρακτηριστικών και αξιών που αντιπροσωπεύουν την υπόσχεση σας για την αξία σας και το σκοπό σας.

Γιατί είναι σημαντικό να κάνει Κάνεις Personal Branding

Η σημασία του να προβάλλεις σωστά τον εαυτό σου!!

Μέσα από το Personal Branding θα καταφέρετε:

 • Να δημιουργήσετε δικιά σας ταυτότητα
 • Να μάθετε ποιοι πραγματικά είστε
 • ποιοι θέλετε να γίνετε
 • πώς επιθυμείτε  οι άλλοι να σας βλέπουν
 • Να μάθετε τον  τρόπο να διαφοροποιείστε από τους υπόλοιπους της αγοράς

 

Το Personal Branding θα σας βοηθήσει να μπορείτε να απαντάτε σε ερωτήσεις τύπου

Γιατί οι άνθρωποι να ενδιαφερθούν για εσένα;;
Πώς θα τους κάνω να με αγοράσουν;


Επιθυμείς να ξεχωρίσεις σαν προσωπικότητα και σαν επαγγελματίας;

Μαζί μου θα μάθεις τι είναι το Personal Branding και πώς να κάνεις marketing στον εαυτό σου.

Είναι απαραίτητο να γνωρίζεις ποιος είσαι, που επιθυμείς να φτάσεις και τα βήματα που θα χρειαστεί να κάνεις ώστε να φτάσεις στο στόχο σου.

Σήμερα ο κόσμος χρειάζεται ανθρώπους που τον εμπνέουν, που μπορεί να εμπιστευτεί…Γίνε ένας από αυτούς και ξεχώρισε.
Βάλε την δική σου μοναδική Υπογραφή!!

Τι μπορεί να κερδίσει κάνεις μέσα από το Personal Branding

Το Personal Branding είναι η Πυξίδα του Εαυτού σου θα μάθεις να δείχνεις αυτά που Είσαι. Ο κόσμος έχει ανάγκη από ανθρώπους διαφορετικούς , πρωτοπόρους και αυθεντικούς.


Μίλησε με την εικόνα σου, το στυλ σου , το ύφος σου.
Αγκάλιασε τον μοναδικό εαυτό σου, την μοναδικότητα σου άλλωστε αυτό ήρθες να δώσεις τον κόσμο!!
Δείξε επιτέλους ποιος είσαι. Το μόνο που έχεις να χάσεις είναι τους εχθρούς σου. Μη φοβάσαι και να πληγωθείς τι έγινε; Ξέρεις όμως τι θα κερδίσεις όταν δείξεις τι μεγαλείο κρύβεις μέσα σου;

Βγες στο κόσμο με πάθος και ενέργεια και κέρδισε στο παιχνίδι της ζωής. Όταν το καταλάβεις θα έχεις κάνει το πρώτο μεγάλο και βασικό βήμα προς την έξοδο από τον προσωπικό σου λαβύρινθο.

Η ζωή, ο κόσμος σε περιμένει. Δειξ’ τους ποιος/α Πραγματικά Είσαι!

Γιατί το Personal Branding είναι επιτακτικό

 • Γιατί ένα Brand είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα λογότυπο, μια κάρτα, το χρώμα, την
  συσκευασία και τις τακτικές που ακολουθούν για την προώθηση αυτού. 
 • Γιατί οι άνθρωποι πλέον δεν θέλουν
  περισσότερες πληροφορίες ή προϊόντα ή υπηρεσίες. Θέλουν πλέον, πρώτα  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
 • Γιατί το branding φροντίζει να δείξει προς τα έξω με τον καλύτερο τρόπο αυτό που είστε μέσα σας. Σας παρουσιάζει με τον ιδανικό τρόπο στους γύρω σας
personal branding-Sofia Banagi
personal branding-Sofia Banagi

Μπορώ να αναλάβω την προώθηση σου

Είτε είσαι στέλεχος μιας εταιρείας,  είτε ελεύθερος επαγγελματίας, είτε κάποιος που θέλει να επαναπροσδιορίσει
την εικόνα του προς τα έξω , είμαι εδώ για να σε συμβουλέψω και να σε οδηγήσω βήμα βήμα 

Εάν Ενδιαφέρεστε για Personal Branidng Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν ενδιαφέρεστε για Life Coaching Πατήστε εδώ!

Εάν ενδιαφέρεστε για Business Coaching Πατήστε εδώ!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER