Πως με το Coaching θα σταματήσεις να σε σαμποτάρεις;

« Back to Glossary Index

Πως με Coaching θα σταμάτησεις να σε σαμποταρείς;
Πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να λέει δε μπορώ Τώρα, είμαι αρκετά μεγάλος και αρκετές φράσεις που σε κρατούν καθηλωμένο;
Το σίγουρο είναι ότι έχεις περισσότερη δύναμη, ικανότητές και ταλέντα απ’ ότι πιστεύεις. Όμως δεν έχεις δώσει χρόνο, ενεργεία ώστε να επενδύσεις στην προσωπική σου ανάπτυξη!!

Το Life Coaching σε βοηθάει να δεις ποιες είναι εκείνες οι πεποιθήσεις που αποτελούν φρένο στην Ευτυχία, την ευδαιμονία, την επιτυχία και τελικά στην επίτευξη της ισορροπίας στη ζωή σου. Ο Coach είναι εκεί, δίπλα σου, για μα σε βοηθάει στον αναστοχασμό, την παρατήρηση και στις αλλαγές που θα ορίσεις εσύ. Εάν δεν τολμήσεις να βγεις από την ζώνη άνεσης, πως θα γνωρίσεις τι θέλεις, πόση δύναμη κρύβεις;

*Ξέρεις αλήθεια τι τίμημα πληρώνεις για τις πεποιθήσεις σου;

Έχεις μεγαλώσει με πιστεύω και αξίες που συνήθως δεν τις έχεις συνειδητά επιλέξει. Έτσι ο εγκέφαλος σου έχει εκπαιδευτεί με έναν συγκεκριμένο και περιοριστικό τρόπο.
Τις πιο πολλές φορές το έχεις καταλάβει ότι όταν σκέφτεσαι κάτι καινούριο ο εγκέφαλος σου ζορίζεται και αναζητά αποδείξεις. Θυμήσου σου όταν ήσουν παιδί και δοκίμασες να κάνεις κάτι αλλά δεν το πέτυχες, πόσες φορές η εσωτερική Φωνή σου υπενθυμιζε τις φορές που απετύχες.
Καταλαβαινεις λοιπον τι ζημιά επιτρεπουμε ασυνείδητα να μας κάνουμε;

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER