Τομείς που το life Coaching που θα σε βοηθήσει;

Τομείς που το life Coaching που θα σε βοηθήσει;-Sofia Banagi

Τομείς που το life Coaching που θα σε βοηθήσει;

Ο όρος life Coaching (προπονητική ζωής) τα τελευταία χρόνια έχει μπει ενεργά στην ζωή μας. Πολλοί άνθρωποι θέλοντας να βελτιώσουν την ζωή τους σε προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο απευθύνονται σε έναν life Coach.

ΤΟΜΕΙΣ που το life coaching μπορεί να βοηθήσει:

-Προσωπική προπονητική σε κύρια θέματα όπως αυτογνωσία, αυτοπεποίθηση

-Χαρτογράφηση και επίτευξη στόχων

Personal Brand με βάση ποιος είσαι, ποιες είναι οι προσωπικές αξίες, δεξιότητες και το όραμα ενός ατόμου που θέλει να έχει αυτογνωσία και να αισθάνεται χαρούμενος και επιτυχημένος στην εργασία του

-Βελτίωση της ποιότητας των σχέσεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο

-Επιχειρηματικό και συμπεριφορικό Coaching σε θέματα που αφορούν την υποστήριξη, εξέλιξη, ενδυνάμωση και συνεργασία του ανθρώπινου δυναμικού

-Προπονητική ευεξίας, διατροφής κ.λ.π

-Relationsip coaching σε θέματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις ώστε οι άνθρωποί να εκπαιδευτούν σε μια ευεργετική επικοινωνία, στην επίλυση συγκρούσεων και άλλων θεμάτων

Η βοήθεια του Life Coach

Το life Coaching είναι μια σταδιακή διαδικασία κατά την οποία ο καταρτισμένος life Coach θα σας ακούσει με προσοχή και θα σας υποστηρίξει να κατανοήσετε τις σκέψεις σας, πεποιθήσεις σας και συμπεριφορές που ίσως σας σαμποτάρουν. Με την χαρτογράφηση του τρόπου που σκεφτόμαστε και λειτουργούμε διακρίνονται τα εσωτερικά εμπόδια που μας απομακρύνουν από την εσωτερική μας ευεξία, ευημερία και ισορροπία.

Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και διαφορετικός και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Ο καθένας μας διακατέχεται από φόβους, ανάγκες, ανασφάλειες, πεποιθήσεις, επιθυμίες , δεξιότητες και ικανότητες που μπορεί να εκφραστούν μέσα σε ένα εμπιστευτικό πλαίσιο και μια σχέση εμπιστοσύνης και αποδοχής.

Ο life Coach είναι πιστοποιημένος και έχει εκπαιδευτεί τόσο εμπειρικά και προσωπικά, ώστε να σας υποστηρίξει μεσώ της μεθόδου της μαιευτικής ( Σωκρατική μέθοδο) και άλλων προσεγγίσεων να κατανοήσετε τα θέλω σας, τις ανάγκες σας και τα όνειρα σας με σκοπό να τα κάνετε πραγματικότητα. Με δέσμευση, επανάληψη και δράση και με την σωστή αυπαρατήρηση και παρακίνηση θα μπορέσετε να οριοθετήσετε με αποτελεσματικότητα την ζωή σας.

Πολύ συχνά εμείς οι ίδιοι, οι φίλοι μας, ο περίγυρος μας φαίνεται να είμαστε ανικανοποίητοι και να ζούμε μια ζωή στον αυτόματο πιλότο. Πιστεύουμε ότι τα όνειρα, η ευτυχία, η χαρά, η αφθονία είναι για άλλους και όχι για εμάς.

Έχουμε χάσει το εσωτερικό μας νόημα, το κίνητρο που θα μας οδηγήσει στην καθημερινότητα που θέλουμε. Τα όνειρα δεν έχουν ηλικία. Το πρώτο βήμα για την επιτυχία, την εσωτερική ευδαιμονία είναι να ορίσουμε εμείς για τον εαυτό μας ποια ευτυχία, επιτυχία, προσωπική και επαγγελματική θέλουμε.

Τελικά να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα στα πράγματα που μας έχουν επιβληθεί από γονείς, κοινωνία και να δούμε με τα δικά μας εσωτερικά μάτια τι θέλουμε.


Αλλάζοντας την ζωή μας με οδηγό το life Coaching


Το life Coaching είναι μια επιστημονικά τεκμηριωμένη προσέγγιση που υποστηρίζει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αλλάξουν τις ζωές τους. Η προπονητική ζωής θα συμβάλλει στην εκπλήρωση των προσωπικών στόχων ενός ατόμου, στην απόκτηση αυτογνωσίας, στην βελτίωση αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης με σκοπό μια πιο όμορφη και ισορροπημένη καθημερινότητα.

Η ζωή κάθε ανθρώπου είναι μοναδική και οφείλει στον εαυτό του να την ζήσει με όνειρα και όραμα και τον τρόπο που ο ίδιος θα χαρτογραφήσει.
Αν πραγματικά το θέλετε γνωρίστε το life coaching, τις προσεγγίσεις του και τις δυνατότητές του.
Η αλήθεια είναι ότι έχεις την δύναμη να αλλάξεις την ζωή σου. Να γίνεις δημιουργός!!

Τι είναι το Personal Coaching-Sofia Banagi

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER