Πως το Coaching υποστηρίζει την Γυναίκα; Γυναίκα, ένας Ολόκληρος κόσμος!

« Back to Glossary Index

Πως το Coaching υποστηρίζει την Γυναίκα; Γυναίκα, ένας Ολόκληρος κόσμος!

Πως το Coaching υποστηρίζει την Γυναίκα; Το να Είσαι γυναίκα σημαίνει πολλά πράγματα. Οι γυναίκες περνάει διαρκώς αμέτρητες δυσκολίες, γιατί ενώ υποστηρίζουμε ότι έχουμε ωριμάσει ως κοινωνία, οι συμπεριφορές απέναντι στο πρόσωπο της γυναίκας εμφανίζουν ακόμα στερεοτυπες συμπεριφορες.

Στο women’s Coaching μαθαίνουμε την Γυναίκα να ακούει τον εαυτό της, να τον φροντίζει και να βάζει oρια. Η κάθε γυναίκα χρειάζεται να μάθει ότι αξίζει να σέβεται και να εκτιμά τον εαυτό της.
Ο Coach είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα που επιθυμει να εχεί την ευθύνη του εαυτού της και να Θέλει να εμπνευσει και αλλές Γυναίκες. Το coaching μας εκπαιδευτει να σεβόμαστε και να αγαπαμε η μία την αλλη.

Το Coaching σε βοηθάει με διάφορες τεχνικές, με την αποδόχη και την ενσυναίσθηση που έχει ο Coach να σταματήσεις να αγχώνεσαι για τα πάντα και να ηρεμήσεις ώστε να ακούσεις Εσένα και τις πραγματικές σου ανάγκες.

Η σημερινή εποχή, έχει αποδώσει στη γυναίκα πολλούς και διαφορετικούς ρόλους και της ζητάει να ανταποκριθεί. Ο κατάλογος των ρόλων ατελείωτος, να είναι ομορφη, επαγγελματιας, νοικοκυρά, ερωμένη, μάνα, συζυγός κ.λ.π

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER