Το Coaching είναι μια μέθοδος που σε Βοηθά στο να πετύχεις. Εσύ θέλεις;

« Back to Glossary Index

Το Coaching είναι μια μέθοδος που σε Βοηθά στο να ππετύχεις. Εσύ θέλεις;

Το Coaching διευκολύνει την αλλαγή που κάθε άνθρωπος επιθυμεί να Κάνει. Ο Life Coach με την αποδόχη, την ενεργητική ακρόαση, την μαιευτική μέθοδο, την ενσυναίσθηση, τον προγραμματισμό, την αναπλαισίωση, τον σχεδιασμό και ειδικά εργαλεία και τεχνικές σε βοηθάει σε αυτή την αλλαγή.

Το Coaching, με τη σημερινή του μορφή βοηθάει και υποστηρίζει τους ανθρώπους να εξελιχθούν και να επαναπροσδιορίσουν τα θέλω τους και τις ανάγκες τους.

Οι ρίζες του Coaching σύμφωνα με τους μελετητές επηρεάζεται από την θετική Ψυχολογία, τον συμπεριφορισμο, την συμβουλευτική, την γνωστική ψυχοθεραπεία, τον κλάδο του management.

To Coaching είναι η Συνεργασία δύο ατόμων, μεταξύ life Coach και του Coachee. Ο life Coach χρησιμοποιει διάφορες τεχνικές και δημιουργεί ενα ασφαλή περιβάλλον με σκοπο να γίνουν οι αλλαγές που το ατόμο εχει εκφράσει.

Ο Life Coach είναι ο άνθρωπος που θα σε διευκολύνει σε αυτή την περίοδο της συνειδητοποίησης των περιοριστικών πεποιθήσεων και του αναπροσανατολισμού. Να θυμάσαι ότι αξίζει να προετοιμασίες και να ορίσεις το δικό σου δρόμο επιτυχίας και Ευτυχίας.

Αξίζεις μια δεύτερη Ευκαιρία!!

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER