Γιατί να επιλέξω να κάνω life Coaching;

Γιατί να επιλέξω να κάνω life Coaching;-Sofia Banagi

Γιατί να επιλέξω να κάνω life Coaching;

Το life Coaching έχει κάνει την εμφάνισή του με μεγάλη ζήτηση τα τελευταία χρόνια. Οι άνθρωποι απευθύνονται όλο και με μεγαλύτερη ευκολία σε επαγγελματίες Life Coaches για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη.

Ο κυριότερος λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι ότι οι άνθρωποι πάρα την πρόοδο των χρόνων, τείνουν να παραμένουν βολεμένοι, αδρανείς και να αποφεύγουν να αφήσουν την ζώνη άνεσης τους. Είναι ανθρώπινο να συμβαίνει αυτό γιατί όλοι είμαστε μεγαλωμένοι και εκπαιδευμένοι με πεποιθήσεις και ίσως τραυματικές εμπειρίες που μας “φοβίζουν” να προχωρήσουμε σε νέα μονοπάτια. Εκεί έρχεται το life Coaching να καλύψει το κενό και με την βοήθεια του ειδικού Coach να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχουν επιλογές και λύσεις. Η υποστήριξη, η παρακίνηση, η εμπιστοσύνη και η αποδοχή που θα αισθανθούμε από τον σύμβουλο είναι πολύ σημαντικές για να πάμε ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα μας.

Ο Life Coach έχει αρκετές ομοιότητες με έναν καθοδηγητή, μέντορα, σύμβουλο αλλά ο ρόλος του είναι να σας βοηθήσει να αυξήσετε την αυτογνωσία σας και να βρείτε τις δικές σας λύσεις στο εδώ και τώρα. Κυρίως είναι στη ζωή σας για να σας κρατάει ενεργούς και σε δράση. Η σχέση και τα αποτελέσματα θα είναι μηδαμινά αν περιμένετε από τον Coach σας να σας δίνει έτοιμες λύσεις και συνταγές επιτυχίας. Αυτή η σχέση ανάμεσα σε εσάς και τον life Coach βασίζεται στην συνεργασία και την αυθεντικότητα.

Πώς μπορεί το Coaching να με βοηθήσει να αλλάξω την ζωή μου;

Στατιστικά και μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί από πανεπιστήμια και το Διεθνές Ίδρυμα ICF δείχνουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν την βοήθεια ενός life Coach για:

-Θέματα επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης

-Προσωπικές σχέσεις και επίλυση συγκρούσεων

-Θέματα αυτοπεποίθησης, αυτοεκτίμησης

-Ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής

-Αναβλητικότητα και κακή διαχείριση χρόνου

-Αυτοφροντίδα και θέματα ευεξίας


Το life Coaching είναι για όλους εσάς που θέλετε να δείτε τις ζωές σας να αλλάζουν. Δεν γίνεται με μαγικό τρόπο αλλά γίνεται. Είστε πρωταγωνιστές στην ζωή σας και με την βοήθεια του Coach σας, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα που θέλετε καιρό τώρα. Ο life Coach είναι εκεί μόνο για εσάς, σας ακούει, σας υποστηρίζει και σας βοηθάει να ρίξετε φως εκεί που βλέπετε εμπόδια.

Πως μπορείς να δημιουργήσεις έναν καλύτερο επαγγελματικό εαυτό;-Sofia Banagi

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER