Πως το personal branding σε βοηθάει να βρεις την δουλειά που σου ταιριάζει;

« Back to Glossary Index

Πως το personal branding coaching σε βοηθάει να βρεις την δουλειά που σου ταιριάζει;
Σκεφτείτε πόσο ικανοποιημένοι είστε με την εργασία σας; Πόσο ικανοποιημένοι αισθάνεστε κάθε πρωί που ξυπνάτε να πάτε στην δουλειά σας; Μήπως η δημιουργικότητα σας έχει εξαντληθεί; Αν αισθάνεσαι ότι ταυτίζεσαι με κάποιες από αυτές τις ερωτήσεις, ίσως είναι η ώρα να αποφασίσεις αν χρειάζεται να αλλάξεις επαγγελματική δραστηριότητα.

Το personal branding coaching είναι η μέθοδος που θα σε υποστηρίξει να γίνεις η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου. O Coach είναι ο άνθρωπος που θα σε βοηθήσει μέσα από συγκεκριμένες ερωτήσεις να δεις που βρίσκεσαι, που θέλεις να πας, πως φαντάζεσαι το επαηγελματικό σου μέλλον σε 5 χρόνια από σήμερα.
Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξεις καριέρα αρκεί να είναι μια συνειδητή απόφαση με πλάνο και μέθοδο. Τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης, του covid-19, τον πόλεμο, την ενεργειακή κρίση, οι άνθρωποι αναγκάζονται να κάνουν αλλαγές. Κάποιες από αυτές από επιλογή και άλλες δυστυχώς από μια απόλυση. Είναι αλήθεια ότι σε αυτή την μεταβλητή εποχή, δημιουργούνται ευκαιριές για προσωπικές αλλαγές. Το personal branding θα σε βοηθήσει να μην πανικοβληθείς αλλά να δεις ότι έχεις επιλογές. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, χρειαζόμαστε συμμάχους, επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη. Η επιλογή μιας νέας επαγγελματικής ταυτότητας ή η ενίσχυση της σημερινής σου ταυτότητας είναι μονόδρομος.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER