Πως θα γίνεις επιτυχημένος, αλλάζοντας τρόπο σκέψης;

« Back to Glossary Index

Πως θα γίνεις επιτυχημένος, αλλάζοντας τρόπο σκέψης;
Είναι αλήθεια ότι ο τρόπος σκέψης σου, επηρεάζει την συμπεριφορά σου και τις πράξεις σου. Μέρος της ανθρώπινης φύσης είναι ότι έχεις την επιλογή ότι μπορείς να αλλάξεις.

Η αλλαγή του τρόπου σκέψης είναι ένα σημαντικό εργαλείο που έχεις στα χέρια σου. Όμως πώς γίνεται αυτό πραγματικότητα; Πώς μπορείς να αλλάξεις τρόπο σκέψης; Για να συμβεί αυτό υπάρχει η τεχνική CBT, γνωσιακή συμπεριφορική συμβουλευτική, μια επιστήμη με πολύ θετικά αποτελέσματα για να σε υποστηρίξει και να σε βοηθήσει να ανακτήσεις τον έλεγχο της ζωής σου.

Όσο συνεχίζεις να επιτρέπεις στον εαυτό σου να ακολουθεί αυτό τον εσωτερικό κριτή και τις μαθημένες πεποιθήσεις, οδηγείσαι με μαθηματική ακρίβεια σε έναν φαύλο κύκλο απογοήτευσης, διαμορφώνοντας την καθημερινότητά σου.

-Παρατήρησε τι σκέφτεσαι και άρχισε να αλλάζεις. Εκπαιδεύοντας τον συνειδητό νου, μπορείς να επαναπρογραμματίσεις το υποσυνείδητο σου. Είναι αλήθεια και επιστημονικά τεκμηριωμένο, ότι εάν καταφέρεις και ελέγξεις συνειδητά τον τρόπο που σκέφτεσαι και αλλάξεις τις λανθασμένες “γνώσεις” θα αποκτήσεις νέες πεποιθήσεις αρά νέα συμπεριφορά. Με αυτό τον τρόπο εκπαίδευσης, θα αλλάξεις νοοτροπία και θα προσεγγίσεις την ελευθερία.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER