Πως το personal branding σε βοηθάει να βρεις την δουλειά που σου ταιριάζει;

Πως το personal branding σε βοηθάει να βρεις την δουλειά που σου ταιριάζει;-Sofia Banagi

Πως το personal branding coaching σε βοηθάει να βρεις την δουλειά που σου ταιριάζει;

Σκεφτείτε πόσο ικανοποιημένοι είστε με την εργασία σας; Πόσο ικανοποιημένοι αισθάνεστε κάθε πρωί που ξυπνάτε να πάτε στην δουλειά σας; Μήπως η δημιουργικότητα σας έχει εξαντληθεί; Αν αισθάνεσαι ότι ταυτίζεσαι με κάποιες από αυτές τις ερωτήσεις, ίσως είναι η ώρα να αποφασίσεις αν χρειάζεται να αλλάξεις επαγγελματική δραστηριότητα.

Το personal branding coaching είναι η μέθοδος που θα σε υποστηρίξει να γίνεις η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου. O Coach είναι ο άνθρωπος που θα σε βοηθήσει μέσα από συγκεκριμένες ερωτήσεις να δεις που βρίσκεσαι, που θέλεις να πας, πως φαντάζεσαι το επαηγελματικό σου μέλλον σε 5 χρόνια από σήμερα.
Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξεις καριέρα αρκεί να είναι μια συνειδητή απόφαση με πλάνο και μέθοδο. Τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης, του  covid-19, τον πόλεμο, την ενεργειακή κρίση, οι άνθρωποι αναγκάζονται να κάνουν αλλαγές. Κάποιες από αυτές από επιλογή και άλλες δυστυχώς από μια απόλυση. Είναι αλήθεια ότι σε αυτή την μεταβλητή εποχή, δημιουργούνται ευκαιριές για προσωπικές αλλαγές. Το personal branding θα σε βοηθήσει να μην πανικοβληθείς αλλά να δεις ότι έχεις επιλογές. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, χρειαζόμαστε συμμάχους, επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη. Η επιλογή μιας νέας επαγγελματικής ταυτότητας ή η ενίσχυση της σημερινής σου ταυτότητας είναι μονόδρομος. 
Γιατί να επενδύσεις σε αυτό;
 
 
-Διαφοροποιήσε από τον ανταγωνισμό
 
-Δημιουργείς νέες γέφυρες επικοινωνίας
 
-Αποκτάς νέες δεξιότητές
 
-Δημιουργείς νέες ευκαιρίες
 
-Εμπνέεις εμπιστοσύνη
 
-Δεν μένεις στάσιμος
 
-Δημιουργείς την ψηφιακή σου εικόνα
 
Να θυμάσαι ότι εάν θέλεις να αναπτυχθείς χρειάζεται να ξεχωρίσεις. Χρειάζεται να δουλέψεις για να προβάλλεις την διαφορετικότητα σου. Οι άνθρωποι θέλουν ανθρώπους να τους εμπνέουν, θέλουν ανθρώπου που τους θυμούνται.
Για να συμβεί αυτό πρέπει να γίνεις πιο επικοινωνιακός, να έρθεις σε επαφή με το κοινό σου.
Υπάρχει απίστευτός ανταγωνισμός στην εργασιακή αγορά, οι άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν τι αγοράζουν και από ποιον. Χρειάζεται να βγεις μπροστά, να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις την αξία σου και να δώσεις αξία στον υποψήφιο πελάτη σου.
Η αλλαγή και η εδραίωση του personal branding σου δεν θα συμβεί σε μια νύχτα. Θέλει χρόνο, αφοσίωση, επανάληψη, πίστη και όραμα. 
Παλαιότερα το branding αφορούσε κυρίως διασήμους, στην εποχή μας λόγω του ανταγωνισμού και των social, μας αφορά όλους. Αποτελεί πρόκληση, να μπορείς να δημιουργείς το δικό σου brand, κάνοντας καινούριες επιλογές και παίρνοντας διαφορετικές αποφάσεις. 
Δώσε λοιπόν στον εαυτό σου την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πράγματα, να μάθει, να εκπαιδευτεί, να αναπτυχθεί και γιατί όχι, να πέσει και να ξανασηκωθεί. Γίνε ο δημιουργός της δικής σου ταυτότητας και ξεχώρισε!!

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER