Πως το behavioral business coaching θα σε βοηθήσει να πετύχεις;

« Back to Glossary Index

Πως το behavioral business coaching θα σε βοηθήσει να πετύχεις;
Εάν οι οργανισμοί επιθυμούν να αναπτυχθούν, να εξελιχθούν και να ευδοκιμήσουν χρειάζεται να μάθουν να προσαρμόζονται. Η εποχή έχει αλλάξει και οι CEO καλούνται να δεχτούν Coaching για τους ίδιους αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό τους. Η εταιρική κουλτούρα έχει αλλάξει, οι άνθρωποι αποτελούν το πιο σημαντικό κομμάτι της επιχείρησης.

Το επιχειρηματικό coaching υποστηρίζει αυτό το είδος αλλαγών.

ΚΑΘΟΙΣΜΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ο καθένας μπορεί να επιθυμεί να συμβεί κάτι, αλλά για να πετύχει οτιδήποτε χρειάζεται ορισμός με σαφήνεια των στόχων, σχεδιασμός και ενεργή συμμετοχή. Λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό.
Το συγκεκριμένο πλάνο για να είναι υλοποιήσιμο χρειάζεται ισχυρά κίνητρα και δέσμευση και οι άνθρωποι πιο εύκολα δεσμευόμαστε σε έναν ειδικό coach ή μέντορα. Είναι αδύνατο ένας άνθρωπος να τα κάνει όλα και χρειάζεται υποστήριξη και βοήθεια.

Η σημασία του συμπεριφορικού Coaching στο χώρο εργασίας είναι πολύ εποικοδομητική και σημαντική. Οι εταιρείες δεν είναι απρόσωπες, αποτελούνται από ανθρώπους που έχουν σκέψεις και εκδηλώνονται με συναισθήματα και συμπεριφορές. Οι δεξιότητες συμπεριφοράς, όπως η συναισθηματική ωριμότητα, ή κοινή λογική, ή σωστή επικοινωνία, ή συνεργασία χρειάζονται συνεχή εξάσκηση και παρατήρηση. Ο χώρος εργασίας είναι λοιπόν ένας ζωντανός οργανισμός που στόχο θα πρέπει να έχει την ανάπτυξη θετικής συμπεριφοράς, να προκαλεί τους εργαζόμενους να θέλουν να βελτιωθούν και να είναι παραγωγικοί.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER