Πως το buisness coaching βοηθάει νέους επαγγελματίες ;

Πως το buisness coaching βοηθάει νέους επαγγελματίες ;-Sofia Banagi

Πως το buisness coaching βοηθάει νέους επαγγελματίες ;

Το Business Coaching δεν αφορά μόνο μεγάλες επιχειρήσεις και εταιρείες. Απευθύνεται και σε άτομα που επιθυμούν να ανοίξουν μια ατομική εταιρεία ή μια μικρότερη επιχείρηση.

Το business Coaching είναι πόλυ στοχευμένο και ο επαγγελματίας Coach είναι ο ειδικός που σε υποστηρίζει να δημιουργήσεις το όραμα σου, το σκοπό σου, να ορίσεις του στόχους σου και να θεσπίσετε μαζί ένα πλάνο.
 
Πρόκειται για μια δημιουργική διαδικασία που θα σε βοηθήσει να εξελίξεις την επιχειρησή σου, να ανακαλύψεις νέες σου δεξιότητες και ταλέντα και να δεις να ανθίζει το όραμα σου.
Είναι ο τρόπος που θα σε υποστηρίξει να υλοποιήσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα τους στόχους σου.
 
👉Στάδια ανάπτυξης και γνωριμίας
 
– Γνωριμία με τον ενδιαφερόμενο πελάτη. Αναγνωριστική συνεδρία και ερωτήματα από τον επαγγελματία Coach ώστε να κατανοήσει τα θέλω σας. Το coaching έχει μετρήσιμα αποτελέσματα και πια ευρέως χρησιμοποιείται σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
 
– Στις επόμενες συνεδρίες ο Coach σε συνεργασία με τον πελάτη ορίζουν τους στόχους, το πλάνο και τις κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν ώστε να εξελιχθεί με επιτυχία το πλάνο.
 
– Ανάπτυξή του Coachee σε ηγέτη του εαυτού του. Το business Coaching σε βοηθάει να συνειδητοποιήσεις πως μπορεί και πρέπει να ηγείσαι του εαυτού σου δηλαδή, να κατευθύνεις την επαγγελματική σου πορεία.
 
– Δημιουργία ενός ισχυρού branding. Ο επαγγελματικός ανταγωνισμός αυξάνεται συνεχώς, χρειάζεσαι να ξεχωρίζεις στην αγορά εργασίας.
 
Μέσω του Coaching, στοχεύουμε στην επίτευξη των προσωπικών στόχων μέσω ενός στρατηγικού πλάνου. Ο κάθε πελάτης θα βοηθηθεί στο χτίσιμο αυτοπεποίθησης και θα κατανοήσει ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο, στην επιτυχία και στην προσωπική αναγνώριση.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

2 thoughts on “Πως το buisness coaching βοηθάει νέους επαγγελματίες ;

  1. Pingback: 5 Συμβουλές για Βάψιμο ντουλάπας - Loypochrom

  2. Pingback: Καπέλα εργασίας: 4 Συμβουλές | Masswear.gr

Comments are closed.

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER