Γιατί είναι τόσο σημαντικό το personal Branding;

Γιατί είναι τόσο σημαντικό το personal Branding;-Sofia Banagi

Γιατί είναι τόσο σημαντικό το personal Branding;

Θέλετε να σας βλέπουν ως ειδικό και αξιόπιστο στον τομέα σας;
Το personal Branding δεν είναι μια μόδα που ήρθε για λίγο και θα περάσει. Ήρθε στις ζωές μας για να μείνει, είναι η επιτακτική ανάγκη της εποχής ωστέ να προωθείς τον εαυτό σου και την εργασία σου. Πρόκειται για το ισχυρότερο εργαλείο που έχεις στα χέρια σου και μπορείς να επενδύσεις σε αυτό με πολλούς τρόπους.

-Τι είναι το Personal Branding;

Το personal Branding είναι η δημιουργία μιας προσωπικής επωνυμίας για ένα άτομο ή μια εταιρία. Όπως δηλώνει και το όνομα είναι μια επωνυμία που αφορά εσάς και δηλώνει την διαφορετικότητα σας απέναντι στους ανταγωνιστές σας.Ο κύριος στόχος σας είναι να γνωρίσει ο κόσμος ποιοι είστε και γιατί να σας επιλέξει. Το personal Branding είναι αλήθεια ότι είναι ένα δυνατό εργαλείο που μπορείτε να προωθήσετε τα πλεονεκτήματα του εαυτού σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των υποψήφιων πελατών σας.

Γιατί είναι τόσο σημαντικό το personal Branding;

Σε μια εποχή που οι άνθρωποι δέχονται αμέτρητες πληροφορίες, η προσοχή τους χάνεται και μειώνεται κάθε λεπτό, η ανάγκη να κάνουν εντύπωση είναι πιο σημαντική από ποτέ. Όχι για να προκαλέσουν αλλά γιατί είναι επιτακτική ανάγκη να προβάλλουν τον εαυτό τους και την εργασία τους. Μη ξεχνάμε ότι κάποια χρόνια αυτό συνέβαινε από στόμα σε στόμα. Σήμερα αυτό γίνεται αποκλειστικά από τα site, την Google, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρά καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι μια ανάγκη.

 

Δυστυχώς ακόμα οι περισσότεροι επαγγελματίες και ιδιώτες δεν συνειδητοποιούν την σπουδαιότητα της δημιουργίας της αυτοπροώθησης και παραπονιούνται διαρκώς ότι δεν έχουν δουλειά. Αφιερώνοντας χρόνο και ενέργεια για να καθορίσετε ποιοι είστε και τι προσφέρετε δημιουργείτε μια επιπλέον αξία στον εαυτό σας αλλά και στον πελάτη σας. Η επιτυχία θέλει χρόνο, αφοσίωση, επένδυση και προώθηση.

Διαβάστε Επίσης  Πως μπορείς να δημιουργήσεις έναν καλύτερο επαγγελματικό εαυτό;

3 + 1 λόγοι να χτίσεις το Personal Branding

1)Το Personal Branding σε βοηθά να ξεχωρίσεις από το πλήθος .Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να παρουσιάσεις τον εαυτό σου , τις ικανότητές σου και τις ιδιότητες σου. Να θυμάσαι ότι το personal branding είναι η φήμη σου. Σε έναν κόσμο που οι εργοδότες, οι επιχειρήσεις αναζητούν προσωπικό χρειάζεται να δώσεις κάτι το διαφορετικό. Αυτό είσαι Εσύ!! Χρειάζεται να δουλέψεις με τον εαυτό σου και με έναν Coach και να δεις ποιος είσαι, τι θέλεις ο κόσμος να ξέρει για εσένα και γιατί να σε αγοράσει;

 

 

2) Θα σε οδηγήσει σε ευκαιρίες!!Ζούμε σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που οι πιο πολλοί αναζητούν τις ίδιες θέσεις εργασίας. Τα πτυχία πια από μόνα τους δεν είναι αρκετά, χρειάζεται να εξελιχθείς σε προσωπικό επίπεδο και να πας εκεί έξω να τους δώσεις να καταλάβουν ποιος είσαι και σε τι διαφέρεις

 

 

3) Δημιουργεί εμπιστοσύνη Το personal branding μπορεί να έχει τέτοια δύναμη, ωστέ οι άνθρωποι πριν σας γνωρίσουν να σας εμπιστεύονται. Η εμπιστοσύνη οικοδομείται από την εμφανισή σας, την σωστή παρουσία σας στα κοινωνικά δίκτυα, στην αφήγηση της ιστορίας σας και στην εμπειρία που οι πελάτες σας έχουν μαζί σας και την μοιράζονται.

 

 

4) Η εποχή της εικόνας απαιτεί να υπάρχεις σε αυτήν!

Είτε μας αρέσει, είτε όχι αυτή είναι η νέα πραγματικότητα. Χρόνια πριν ο όρος branding είχε χρησιμοποιήθει για προιόντα και εταιρείες. Σήμερα οι άνθρωποι τον χρησιμοποιούν για να ξεχωρίζουν και να διαφοροποιούνται από τους υπόλοιπους στην αγoρά.
Εάν ο κόσμος καταλάβει ότι Εσείς είστε ειδικοί στον τομέα σας θα σας αγοράσει!!
Είναι όμορφο να σε προτιμούν και είναι υπέροχο εσύ να έχεις χτίσει την δική σου προσωπική επωνυμία!!

Διαβάστε Επίσης  Επίτευξη στόχων

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

2 σκέψεις σχετικά με το "Γιατί είναι τόσο σημαντικό το personal Branding;"

  1. Pingback: Personal Branding τι είναι; - Sofia Banagi

  2. Pingback: Τι σημαίνει branding; - Sofia Banagi

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχική Σελίδα
Τηλέφωνο
Κλείστε Ραντεβού

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER