Πως να προβάλω τον εαυτό μου;

Πως να προβάλω τον εαυτό μου;-Sofia Banagi

Πως να προβάλω τον εαυτό μου;

Πως να προβάλω τον εαυτό μου; Η προβολή του εαυτού σας αποτελεί σημαντικό μέρος κάθε καριέρας. Είτε προσπαθείτε να πάρετε προαγωγή στην τρέχουσα εργασία σας, είτε να στραφείτε σε μια διαφορετική πορεία καριέρας, είτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, είναι απαραίτητο να έχετε τις δεξιότητες να προωθήσετε αποτελεσματικά τον εαυτό σας. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς να προωθήσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο:

1. Επικεντρωθείτε στο self-branding. Η δημιουργία μιας προσωπικής μάρκας μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να γίνετε αντιληπτοί από πιθανούς εργοδότες και πελάτες. Δημιουργήστε έναν επαγγελματικό ιστότοπο και λογαριασμούς στα social media που αναδεικνύουν τις δεξιότητες και την εμπειρία σας.Επιπλέον, εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε συνεπή στοιχεία branding, όπως ένα λογότυπο, σε όλες τις πλατφόρμες σας, ώστε να διασφαλίσετε ότι το προσωπικό σας brand είναι συνεπές και αναγνωρίσιμο.

2. Δικτυωθείτε. Η δικτύωση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε τον εαυτό σας και να κάνετε επαφές με άτομα του κλάδου σας. Παρακολουθήστε εκδηλώσεις του κλάδου, γίνετε μέλη επαγγελματικών ομάδων και προσεγγίστε ανθρώπους που θαυμάζετε. Όχι μόνο θα κερδίσετε πολύτιμες επαφές, αλλά θα μπορέσετε επίσης να αποδείξετε την εμπειρία σας και να γίνετε γνωστός ως ειδικός.

3. Αξιοποιήστε το υπάρχον δίκτυό σας. Το υπάρχον δίκτυό σας μπορεί επίσης να αποτελέσει μεγάλη πηγή υποστήριξης όταν πρόκειται να προωθήσετε τον εαυτό σας. Επικοινωνήστε με τις επαφές σας για να ζητήσετε συστάσεις ή παραπομπές σε πιθανούς εργοδότες ή πελάτες. Επιπλέον, φροντίστε να διατηρείτε επαφή με τις επαφές σας, ώστε να παραμένετε στο προσκήνιο.

4. Παρουσιάστε τη δουλειά σας. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό προβάλλοντας τη δουλειά σας στον ιστότοπό σας και στα social media. Χρησιμοποιήστε παραδείγματα της δουλειάς σας πριν και μετά για να καταδείξετε τις ικανότητές σας και σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο που να αναδεικνύει την καλύτερη δουλειά σας. Όσο περισσότερες αποδείξεις έχετε για τις ικανότητές σας, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να σας προσέξουν οι πιθανοί εργοδότες ή πελάτες.

Πως να προβάλω τον εαυτό μου;-Sofia Banagi

 

Η προβολή του εαυτού σας μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, θα είστε σε καλό δρόμο προς την επιτυχία. Αφιερώστε χρόνο για να δημιουργήσετε μια επαγγελματική διαδικτυακή παρουσία, να δικτυωθείτε με άλλους επαγγελματίες, να αξιοποιήσετε τις υπάρχουσες διασυνδέσεις σας, να παρουσιάσετε τη δουλειά σας και να αναπτύξετε μια προσωπική ομιλία στο ασανσέρ. Κάνοντας αυτά τα πράγματα, θα είστε σίγουροι ότι θα ξεχωρίσετε και θα γίνετε αντιληπτοί από πιθανούς εργοδότες και πελάτες.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER