Τόλμησε να αγαπήσεις και να αγαπηθείς!!

Τόλμησε να αγαπήσεις και να αγαπηθείς!!-Sofia Banagi
Αν  θες να αγαπηθείς, αγάπα. Μην τσιγκουνεύεσαι την αγάπη , γιατί η αγάπη έχει αυτή την καταπληκτική ιδιαιτερότητα, να είναι απεριόριστη.
 
kκ 


 Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα  και σε κανέναν.Ούτε καν στον ίδιο σου τον εαυτό.Να ξέρεις ότι είναι δεδομένο  ότι αξίζεις όπως είσαι. Αν ακόμα δεν έχεις αγαπήσει και αγαπηθεί όπως  θέλεις είναι γιατί οι άλλοι δεν μπορούν να διακρίνουν την αξία σου. Η αγάπη για να είναι αληθινή και να αξίζει δεν πρέπει να κυβερνάται από ματαιοδοξία και αρνητικές προσδοκίες.
Έχεις έρθει σε αυτό το κόσμο για να βιώσεις την αληθινή, την αυθεντική αγάπη. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε δικαίωμα στην αγάπη. στην χαρά, στην απόλαυση, στην ηδονή, στην έκφραση των συναισθημάτων και στην απόλαυσή τους. Μην φοβάσαι να αγαπήσεις και να αγαπηθείς.
Στην πορεία της ζωής σου, Κύκλωπες , Λαίτρσυγόνες και Σειρήνες αλλοτριώνουν  την καθαρότητα της αγάπης και από άμυνα  σε οδηγούν σε περίφραξη  και κλείσιμο στον εαυτό σου, από ανάγκη να  προστατευτείς. Είναι που φοβάσαι πως η καρδιά δεν αντέχει, όμως η καρδιά αντέχει γιατί αυτή είναι η τροφή της , η αγάπη. 
Όσο και να την περιφράξεις , όσο και να την κρύψεις , αυτός είναι ο προορισμός σου. Είναι αλήθεια, ότι οι άνθρωποι φοβούνται την αγάπη. Φοβούνται να αγαπήσουν και να πολυαγαπηθούν.
Γιατί άραγε; Αν αγαπάς αληθινά κάποιον, κάποια χωρίς προσδοκίες , αν είσαι ανοιχτός , δίνεις και δέχεσαι αγάπη, τότε είσαι ευτυχισμένος. Τελικά μήπως φοβάσαι να ευτυχήσεις; Οι άνθρωποι φοβούνται να ευτυχήσουν. Γιατί ίσως κάποτε βίωσαν απόρριψη  σε μικρή ηλικία από τους σημαντικούς άλλους. Απόρριψη φαινομενική ίσως, αλλά αρκετή για να καταγραφεί στο παιδικό μας μυαλό και να αισθανόμαστε ότι δεν αξίζουμε να αγαπηθούμε και να αγαπήσουμε.


Οι απογοητεύσεις από ανθρώπους  που δεν μπορούσαν να αφεθούν στην αγάπη  αλλά κυρίως από την χαμηλή αυτοεκτίμηση , δημιούργησαν ανθρώπους κλειστούς που δεν χαίρονται τις απλές στιγμές και την αγάπη όταν αυτή τους χτυπάει την πόρτα. Οι σχέσεις αντικατροπίζουν τον εσωτερικό σου κόσμο, τι πιστεύεις για τον εαυτό σου και την αυτό-αξία σου. Πόσο υπέροχο είναι να βρεις εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο, να συνδημιουργήσεις , να βιώσεις αυθεντικές και απλές στιγμές.
Τόλμησε να αγαπήσεις και να αγαπηθείς!!-Sofia Banagi

Σήμερα είσαι εδώ, σήμερα υπάρχεις. Ανοίξου στην αγάπη, είσαι υπέροχος, σταμάτα να αποκόβεσαι από τον πυρήνα σου, αξίζεις να αγαπήσεις και να αγαπηθείς! Αγάπησε τον εαυτό σου, εμπιστεύσου την ζωή, την αγάπη, την φύση σου. Η αγάπη πηγαίνει στις ανοιχτές  καρδιές, εκείνες που αντέχουν την αγάπη όπως είναι. Γι΄αυτό εσύ αγάπα, αγάπα πολύ και με ένταση. Είναι όμορφα τα πράγματα όταν αγαπάς, είναι όμορφος ο κόσμος γύρω σου, είσαι όμορφος εσύ!! 
Γιατί ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν τον μοιράζεσαι!!
Έτσι μόνο μεγαλώνεις, ψηλώνεις, ζεις…….Εσύ επιλέγεις!!

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER