Τι θέλει μια Γυναίκα σε μια σχέση; Πως το Coaching θα σε βοηθάει;

Τι θέλει μια Γυναίκα σε μια σχέση; Πως το Coaching θα σε βοηθάει;-Sofia Banagi

Τι θέλει μια Γυναίκα σε μια σχέση; Πως το Coaching θα σε βοηθάει;

Οι σχέσεις για κάθε άνθρωπο είναι μοναδικές. Μία γυναίκα μέσα από μία σχέση επιθυμεί να συνδεθεί συναισθηματικά με το σύντροφό της, να επικοινωνήσει, να μοιραστεί. Θέλει κυρίως να νιώσει ότι ο άλλος την ακούει και την καταλαβαίνει . Επίσης, θέλει ο σύντροφός της μα την σέβεται, να την εκτιμά και να την αποδέχεται.

Το Coaching για Γυναίκες βοηθάει να εντοπίσουν οι ίδιες τι επιθυμούν και να το εκφράσουν. Η έλλειψη επικοινωνίας αποτελεί Βασικό πρόβλημα στις ανθρώπινες σχέσεις. Μέσω των συνεδρίων με τον Coach θα καταλάβεις τα δυνατά σου σημεία αλλά θα ενισχύσεις και τα πιο αδύναμα, ώστε να μπορείς να Είσαι πιο διεκδικητική, σαφής και οριοθετημένη.

Το Coaching μέσω κατάλληλων ερωτήσεων θα σε παρακινήσει να δεις και την σχέση με τον εαυτό σου και θα αποκτήσεις αυτογνωσία. Πολλές φορές Ζητάμε από τους άντρες πράγματα που νομίζουμε ότι θα μας κάνουν χαρούμενες και ευτυχισμένες απλά γιατί έτσι μεγαλώσαμε.

Να Θυμάστε ότι όσο όμορφα και να αισθάνεστε επειδή τελικά συναντήσατε τον έρωτα της ζωής σας, χρειάζεται να θέσετε κάποιες ερωτήσεις στον εαυτό σας. Οι σχέσεις είναι πολύπλοκες όπως και εμείς.

-Επιθυμειτε να κάνετε παιδια;

-Θα το πείτε από την αρχή της σχέσης;

-Τι ζωή σας αρέσει να κάνετε; Πινετε και ποσο;

-Θέλετε να εργάζεστε η να μενετε σπιτί;

-Ποιες είναι οι σχέσεις με την οικογένειά σας; Στενές η με μια αποσταση και οριοθετημένη;

-Πως θέλετε να περνατε τον ελεύθερο χρόνο σας;

-Πως επιθυμείτε να λύνετε τα προβλήματά σας;

-Θέλετε να παιρνετε ππρωτοβουλίες η να τα κάνει ολα ο αντρας;

Να Θυμάστε όσο καλύτερα γνωρίζετε τον εαυτό σας, τα θέλω σας και τις ανάγκες σας, τόσο πιο ξεκάθαρα θα είναι τα πράγματα. Οι σχέσεις χαλάνε γιατί πιστεύουμε ότι Φτάνει μόνο η αγάπη και ο έρωτας. Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι διαφορετική, Σε μια σχέση Είσαι εσύ, ο άλλος και η Σχέση που θέλει φροντίδα, ωριμότητα, κοινά Θέλω.

Αξίζεις μια δεύτερη Ευκαιρία!!
Το Life Coaching είναι και για Εσένα που το πιστεύεις!!

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER