Τι σου προσφέρει το life coaching;

Τι σου προσφέρει το life coaching;-Sofia Banagi

Life Coaching

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μεγάλη ζήτηση στο life coaching.Οι λόγοι που οι άνθρωποι αναζητούν να έρθουν σε επαφή με το coaching και την συμβουλευτική ποικίλουν. Όλοι οι άνθρωποι επιθυμούν και αξίζουν να είναι ευτυχισμένοι,
δημιουργικοί, ισορροπημένοι και να αισθάνονται ότι μπορούν να νοηματοδοτήσουν την ζωή τους. Πολλές φορές ο φόβος της αποτυχίας, της αλλαγής και οι ανασφάλειες που ο καθένας μας αμτιμετωπίζει,
μας κανουν να μένουμε στάσιμοι γιατί δεν γνωρίζουμε τον τρόπο να σταματήσουμε την συνεχόμενη κριτική προς τον εαυτό μας.

Οι μελέτες που έχουν γίνει από το Διεθνές Ίδρυμα Coaching (ICF) δείχνουν ότι οι άνθρωποι αναζητούν τη βοήθεια ενός life coach για διάφορα ζητήματα ζωής:

 • Θέματα αυτοπεποίθησης, διαχείρισης αναβλητικότητας, ισορροπία προσωπικής ζωής/εργασίας
 • Επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη, αναβάθμιση επιχείρησης και απόδοση στην εργασία
 • Βελτίωση σχέσεων, προσωπικών και επαγγελματικών, και οικογενειακών
 • Προσωπική φροντίδα, σωματική ευεξία και άσκηση
 • To Life Coaching είναι επικεντρωμένο σε ΕΣΑΣ, για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τη ζωή που επιθυμείτε.

 

Τι σου προσφέρει το life coaching;-Sofia Banagi
 • Είναι μια σχέση συνεργασίας, μεταξύ εσάς και του Life Coach, ο οποίος σας υποστηρίζει,
  σας βοηθάει να θέσετε στόχους και να ξεπεράσετε τα εμπόδια που εσείς επιθυμείτε για να δημιουργήσετε την ζωή που εσείς θέλετε.

 • Ανάληψη δράσης και ευθύνης.
  O life coach ( consultant) είναι ένας άνθρωπος που είναι εκεί για να σε ακούσει, να σε αποδεχτεί, να σε υποστηρίξει και να σε ενθαρρύνει να κατευθύνεις την ζωή σου εκεί που εσύ επιθυμείς.
 • Ενεργοποίηση. Κατά την διάρκεια των συναντήσεων life coaching , θα κατανοήσετε καλύτερα τα κίνητρα σας και πως εσείς θα είστε σε θέση να κάνετε τις κινήσεις εκείνες που θα σας φέρουν τα αποτελέσματα που τόσο θέλετε.
 • Αυτογνωσία. Οι συνεδρίες life coaching είναι δομημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιλήφθείς ποιος είσαι, ποιος θέλεις να είσαι και που θέλεις να πας, προς ποια κατεύθυνση.
 • Αύξηση αποδοτικότητας. Είναι αλήθεια και επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι το life coaching προσφέρει θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής. Όσο αφορά την εργασία αυξάνει την αποδοτικότητα κατά 70%.
  Βελτιώνει την αυτοεικόνα και την αυτοπεποίθηση, οι σχέσεις γίνονται πιο καλές και επικοινωνιάκες και δημιουργείται μια ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Εάν Είσαι πρόθυμος/ή για μια νέα προόπτική, μια προόπτικη που σε βοηθήσει να ” ξεκολλήσεις” και να εξευρευνήσεις τι σε κρατάει ” στάσιμο” , αποφάσισε να ξεκινήσεις life coaching.
Όλοι μας έχουμε δικαίωμα στην χαρά, την δημιουργικότητα, το όνειρο και σε μια πολύ καλή σχέση με τον εαυτό μας.
Γίνεται λοιπόν και αλλιώς, αρκεί να θέλετε να φωτίσετε όλες τις πλευρές του εαυτού σας και να μάθετε να τις δείχνετε και να τις εκφράζετε.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER