Πως το συμπεριφορικό Coaching σε βοηθάει να αλλάξεις;

Πως το συμπεριφορικό Coaching σε βοηθάει να αλλάξεις;-Sofia Banagi

Πως το συμπεριφορικό Coaching σε βοηθάει να αλλάξεις;

Τα τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με την οικονομική κρίση, την πανδημία και πολλές απότομες αλλαγές. Οι συνεχόμενες προκλήσεις της σύγχρονης εποχής έχουν αλλάξει τις προτεραιότητες των ανθρώπων με αποτέλεσμα να έχουν απομακρυνθεί από τον εαυτό τους και τα θέλω τους.

Το Cognitive behavioral coaching και η θετική ψυχολογία μπορούν να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αλλάξουν κατεύθυνση και να οδηγηθούν σε μια πιο ισορροπημένη και χαρούμενη ζωή.

Ποιο είναι τελικά το μυστικό της ευημερίας και της ευτυχίας;

Πως μπορείς να δημιουργήσεις έναν καλύτερο επαγγελματικό εαυτό;-Sofia Banagi

Οι απαντήσεις που μας δίνει η επιστήμη της ψυχολογίας και μελέτες του Harvard είναι ότι οι άνθρωποι δεν είναι ευτυχισμένοι όταν κατέχουν θέσεις εξουσίας και υπέρογκούς μισθούς. Τι είναι τελικά αυτό που θα μας οδηγήσει στην πραγματική ευτυχία;

– Το life coaching υποστηρίζει και σε βοηθάει να αλλάξεις πεποιθήσεις. Να κατανοήσεις ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές που μας αυξάνουν το επίπεδο της προσωπική μας ευτυχίας.

-Ο εντοπισμός και η καταγραφή αρνητικών και λανθασμένων πεποιθήσεων μέσω του behavioral life coaching αποτελεί το κλειδί για μια ευτυχισμένη ζωή.

-Η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης αποτελούν το εφαλτήριο για μια ισορροπημένη και χαρούμενη ζωή.

δημιουργία και η εστίαση στο σήμερα αποτελούν την λύση για να σπάμε τον φαύλο κύκλο της απογοήτευσης και της μιζέριας.

-Το behavioral life coaching θα σε οδηγήσει στο δικό σου όραμα για την ζωή. Να ονειρευτείς ένα σκοπό και να ζεις με αυτόν. Να είναι ο απώτερος σκοπός σου.

Το Cognitive behavioral coaching, γνωσιακό συμπεριφορικό coaching, στηρίζεται στο θεωρητικό υπόβαθρο πως τα συναισθήματα και οι συμπεριφορές του ανθρώπου καθορίζονται από τις γνώσεις (σκέψεις) που έχει για τον εαυτό του και τον κόσμο.
Η γνωσιακή συμπεριφορική δίνει έμφαση στο ρόλο που ο άνθρωπος έχει εκπαιδευτεί και τον ρόλο που παίζουν στο σήμερα όσα έχει μάθει δηλαδή πως οι σκέψεις που έχει αφομοιώσει επιδρούν στη συμπεριφορά του. Το ευτύχημα είναι ότι με παρατήρηση, αποδοχή και με επανάληψη τα μοτίβα αυτά αλλάζουν. Άρα μπορεί να αισθανόμαστε διαφορετικά και να παράγουμε νέα αποτελέσματα.

“Οι άνθρωποι δεν ταράσσονται από τα γεγονότα, αλλά από αυτά που πιστέουν για τα γεγονότα”

Επίκτητος Στωικός Φιλόσοφος

Πως το personal branding σε βοηθάει να βρεις την δουλειά που σου ταιριάζει;-Sofia Banagi

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

2 thoughts on “Πως το συμπεριφορικό Coaching σε βοηθάει να αλλάξεις;

  1. Pingback: 6 χαρακτηριστικά ενός καλού copywriting | Writelix.gr

  2. Pingback: -behavioral life coaching

Comments are closed.

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER