Πως με το life Coaching θα ανακτήσεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση;

Πως με το life Coaching θα ανακτήσεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση;-Sofia Banagi

Πως με το life Coaching θα ανακτήσεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση;

Η απόφαση να ξεκινήσεις life Coaching είναι το πρώτο βήμα στο να δουλέψεις με το κομμάτι της αυτογνωσίας και της αυτοπεποίθησης σου.

Οι γυναίκες όλο και περισσότερο απευθύνονται σε ειδικούς γιατί είναι πιο ευάλωτες στην Κριτική και την απόρριψη αλλά και πιο ανοιχτές στο να Ζητάνε βοήθεια.

Το life Coachingng υποστηριζει ανθρωπούς που επιθυμουν να βελτιώσουν την σχέση με τον εαυτό τους και που περνάνε σε δράση. Οι γυναίκες εχουν τεράστια δύναμη μέσα τους αλλά δεν το γνωρίζουν. Η κοινωνία που μεγαλώνουν οι γυναίκες δεν είναι ακόμα και σήμερα τόσο υποστηρικτικη και Φιλική για αυτές.

Ως γυναίκα και ως Coach μπορώ και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έχω περάσει και συνεχίζω να έρχομαι αντιμέτωπη με πολλές συμπεριφορές από το Κοινωνικό, εργασιακό περιβάλλον που προσπαθούν να μου χαλάσουν την ισορροπία που για χρόνια έχω δουλέψει.

Δεν είναι εύκολο να Είσαι γυναίκα και να παίζεις όλους αυτούς τους ρόλους που σου έχουν φορτώσει. Το coaching σε βοηθάει και σε υποστηρίζει να ανακαλύψεις όλες αυτές τις περιοριστικές πεποιθήσεις που έχεις γαλουχηθεί και εκπαιδευτεί χρόνια τώρα.

Το θέμα είναι να Θέλεις με την Καρδιά σου να βγεις από την θέση που βρίσκεσαι χρόνια, να σε κοιτάξεις όπως ποτέ πριν και να πιστέψεις ότι μπορείς να αλλάξεις την ιστορία σου. Μπορείς αν θες με σύμμαχο τον Coach σου να σε εκτιμήσεις, να χτίσεις την αυτοπεποίθηση σου, να βάζεις όρια, να ζεις σύμφωνα με τις δικές σου αξίες και να αφήσεις πίσω την γνώμη των άλλων.

Αξίζεις μια δεύτερη Ευκαιρία!!
Πως θα Είσαι αυτή που θέλεις αν δεν κάνεις μια καινούρια αρχή;

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

One thought on “Πως με το life Coaching θα ανακτήσεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση;

  1. Pingback: Πως να βελτιώσω την αυτοπεποίθηση μου; - Sofia Banagi

Comments are closed.

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER