Πως θα βρεις τον σύντροφό που θέλεις;

Πως θα βρεις τον σύντροφό που θέλεις;-Sofia Banagi

Πως θα βρεις τον σύντροφό που θέλεις;

Μπορεί να είσαι για αρκετό χρονικό διάστημά μόνη, σίγουρα δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί. Όμως καλύτερα να είσαι μόνη παρά σε μια σχέση που είναι τοξική και δεν περνάς όμορφα.

Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας, που όλοι βιώνουμε αισθήματα μοναξιάς και κατηγορούμε τον εαυτό μας για αυτό. Είναι όμως φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό, αυτή τη χρονική στιγμή, χρειάζεται να μας φροντίσουμε και να μας αγαπήσουμε λίγο παραπάνω.
Τι χρειάζεται να κάνεις για να έλξεις τον σύντροφο που επιθυμείς;
 
 • Αγάπησε πρώτα εσύ τον εαυτό σου. Μπορεί να σου φαίνεται κοινότυπο αλλά δεν γίνεται να ζητιανεύεις την αγάπη γιατί κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει για εσένα. 
 • Δημιούργησε στιγμές με νόημα και χαρά. Άκου τις ανάγκες σου, σκέψου τι σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και κάνε το.
 • Όταν είμαστε χαρούμενοι και βρισκόμαστε στο κέντρο μας έλκουμε τους άλλους. 
 • Ανέβασε την αυτοπεποίθηση σου. Κάνε πράγματα καινούρια, βάλε νέους στόχους, ρίσκαρε. Κάθε νέα δραστηριότητα μας ανοίγει πόρτες για νέες γνωριμίες. 
 • Πέταξε από πάνω σου οτιδήποτε ψεύτικο. Δεν χρειάζεται να είσαι τέλεια και μοιραία για να σε ερωτευτούν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι αληθινή και αυθεντική.
 • Μάθε να δίνεις ευκαιρίες, άφησε τα στερεότυπα και τα ιδανικά. Δεν υπάρχουν οι τέλειοι άντρες. Υπάρχουν άντρες που ξέρουν να αγαπούν και να σέβονται μια γυναίκα, αυτοί αξίζουν μια ευκαιρία.
 • Μίλα για τις ανάγκες σου και τα θέλω σου. Μια σχέση για να χτιστεί και να αντέχει στο χρόνο χρειάζεται να είμαστε ειλικρινείς και να επικοινωνούμε.  
 • Σκέψου μήπως φοβάσαι την δέσμευση και τελικά βρίσκεις ακατάλληλους συντρόφους χωρίς να το έχεις συνειδητοποιήσει. 
 • Αποδέξου ότι δεν υπάρχον τέλειες σχέσεις. Η σχέση αποτελείται από δυο διαφορετικούς ανθρώπους μεγαλωμένους σε διαφορετικές νοοτροπίες και στερεότυπα. Άρα χρειάζονται αγάπη, κατανόηση, φροντίδα και αποδοχή της διαφορετικότητας. 
 • Μην κάνεις συμβιβασμούς από την αρχή από την αγωνία σου να είσαι σε σχέση. Αν η σχέση τελειώσει θα αισθάνεσαι διπλά πληγωμένος και φοβισμένος αλλά η αρχή ήταν λάθος. 
 • Μη τα παρατάς και μην απελπίζεσαι. Οι σχέσεις δεν έρχονται με παραγγελία. Όσο είσαι μόνη δούλεψε με τον εαυτό σου  μην τον κατηγορείς και αγκάλιασέ τον για όλα όσα είναι. 
 • Ζήτα βοήθεια, μίλησε με έναν ειδικό που θα μπορέσει να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις την μοναδικότητά σου και την αξία σου.
Κάθε ενέργεια στην προσωπική μας και στην επαγγελματική μας ζωή καθορίζεται από τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουμε.
Μάθετε να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη αν θέλετε να είστε δημιουργοί του πεπρωμένου σας. Οφείλουμε στον εαυτό μας τα καλύτερα, η αυτογνωσία και η αυτό-παρατήρηση είναι δυο τρομερά εργαλεία, που όταν μάθετε και θελήσετε να τα χρησιμοποιήσετε, θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.
 
Αυτό που χρειάζεται να κατανοήσεις, είναι ότι οι σχέσεις έχουν αλλάξει και οι άνθρωποι έχουν γίνει πιο εγωκεντρικοί. Όμως ο έρωτας, η αγάπη έρχεται με την διεκδίκηση, με το να ανοίγομαι και όχι να περιμένω πότε η τύχη θα μου χτυπήσει την πόρτα.
 
Αξίζεις μια συντροφική σχέση!
 
Αξίζεις την αγάπη!
 
Αξίζεις τον έρωτα!
 
Γίνε εσύ πρώτη αυτή η αγάπη!!
 

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER