Πως να επενδύσω στον εαυτό μου με οδηγό το life Coaching;

Πως να επενδύσω στον εαυτό μου με οδηγό το life Coaching;-Sofia Banagi

Γιατί τελικά είναι τόσο σημαντικό μέσα από το Life Coaching να μάθεις να επενδύεις σε εσένα;

Αν σκεφτείς ότι ο πυρήνας της ζωής σου είσαι εσύ ο ίδιος και αν αναλογιστείς ότι σε αυτή την ζωή ήρθες για να είσαι καλά, να ζεις με ισσοροπία και ευδαιμονία, θα συνειδητοποιήσεις πόσο αναγκαία και πολύτιμη είναι αυτή η επένδυση.
Στην πραγματικότητα επένδυση στον εαυτό σου είναι η αναγνώριση του εσωτερικού σου κόσμου. Αν δεν ξέρεις εσύ ο ίδιος ποιος Είσαι και πως επιθυμείς να ζεις, θα ψάχνεις μονίμως την αξία σου έξω απο τον εαυτό σου.
 • Πολλές είναι οι φορές που έχεις επενδύσει σε καταστάσεις και σε ανθρώπους που σε απογοήτευσαν και σε άδειασαν ψυχικά, οικονομικά και ενεργειακά.  Υπάρχει μια επένδυση που θα σου αποφέρει γνώση, εξέλιξη, εμπειρία, επιτυχία και κέρδη. Αυτή είναι η επένδυση στον μοναδικό εαυτό σου και αυτό κάνει το life coaching.
Συνήθως λες, θα επενδύσω στον εαυτό μου, όταν έχω χρόνο.
 • Θα επενδύσω στην εξέλιξή μου όταν έχω χρήματα ή όταν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Μέσω του life coaching μαθαίνεις να τιμάς και να αναπτύσσεσαι σήμερα. Πώς μπορείς διαρκώς και αναβάλλεις την συνάντηση με όλο το δυναμικό σου, με όλα όσα είσαι;
Το να θέλεις να επενδύσεις σε εσένα είναι μια απόφαση, μια επιλογή.

Τρόποι να επενδύσεις στον εαυτό σου:

 • Βρες ένα σύμμαχο να σε βοηθήσει στην δημιουργία ενός πλάνου. Οι άνθρωποι λειτουργούμε καλύτερα όταν δεν νιώθουμε μόνοι.
 • Κινητοποιήσου προς την κατεύθυνση που θέλεις.
  Το life coaching θα σε βοηθήσει να μάθεις να βγαίνεις από την ζώνη άνεσης σου χωρίς να πανικοβάλλεσαι.
 • Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου. Μάθε να ακούς εσένα και τις ανάγκες σου. Ο μόνος που πραγματικά γνωρίζει που θέλει να πας και πως νιώθει ευτυχισμένος είναι ο εαυτός σου.
 • -Διάβασε βιβλία που θα σε βοηθήσουν και θα σου χαρίσουν νέους ορίζοντες!
 • Αύξησε την αυτοπεποίθησή σου.
 • Το να μάθεις πως να αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση είναι κάτι που μαθαίνεται ευτυχώς. Πολλές φορές μπορεί να μένεις στάσιμος φοβούμενος ότι θα κάνεις λάθη. Να κάνεις όσα πιο πολλά μπορείς, γιατί οι άνθρωποι που δεν κάνουν λάθη δεν κάνουν τίποτα.
 • Φύγε μακρυά από τοξικούς ανθρώπους. Δεν έχεις ανάγκη από άτομα που θα σε αποθαρρύνουν, που θα προβάλουν σε εσένα όσα εκείνοι φοβούνται και δε μπορούν να κάνουν. Έχεις ανάγκη από υποστηρικτές και από ανθρώπους που θα σου πουν ένα καλό λόγο!
 • Μάθε να εστιάζεις σε εσένα και στα θέλω σου. Οι άνθρωποι που δεν πετυχαίνουν είναι αυτοί που συνεχώς ασχολούνται με το τι κάνουν οι άλλοι. Το όνειρο θέλει αφοσίωση και πίστη.
 • Αγάπησε τον εαυτό σου ολίστικα. Νους υγιής και πνεύματι υγιή είχε πει ο μεγάλος φιλόσοφος Σωκράτης.
  Φρόντισε το σώμα σου και το πνεύμα σου, είναι σημαντικό να αισθάνεσαι δυνατός σωματικά και πνευματικά.
 • Χτίσε σωστά το διαδικτυακό σου Brand.

Στη σημερινή εποχή της εικόνας και των SOCIAL , οι άνθρωποι μαθαίνουν για εσένα απο το διαδίκτυο. Αν λοιπόν το χρησιμοποιείς φρόντισε η εικόνα σου να είναι αληθινή και να εμπνέει.

Επένδυση στον εαυτό σου να θυμάσαι ότι είναι η πιο δημιουργική εμπειρία που θα σου μάθει και θα σου προσφέρει υπέροχα πράγματα. Θέλει όμως αφοσίωση, πίστη, θάρρος, αγάπη και χρόνο. Θα πέσεις αρκετές φορές αλλά αξίζει τον κόπο γιατί θα μάθεις να σηκώνεσαι ακόμα πιο πολλές. Θυμήσου όταν ήσουν παιδί, τότε στα πρώτα σου βήματα. Πόσες φορές έπεσες αλλά σηκώθηκες;
Αυτή είναι η ζωή αλλά αξίζει μα την ζεις και να την δημιουργείς!!
Life coaching ένας νέος τρόπος ζωής!! Μπορείς και εσύ και έχεις δικαίωμα στο όνειρο!!

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER