Πώς μπορεί το life Coaching να σε βοηθήσει να πετύχεις όσα εσύ Θέλεις;

Πώς μπορεί το life Coaching να σε βοηθήσει να πετύχεις όσα εσύ Θέλεις;-Sofia Banagi

Life Coaching

Οι συνεδρίες με ένεν εξιδικευμένο life Coach είναι μια τάση που έχει ξεκινήσει αρκέτα χρόνια στο εξωτερικό και είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια έχει εκτοξευθεί η ζήτηση και στην Ελλάδα.

Ο λόγος είναι απλός, όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε κολλήσει, έχουμε βρεθεί σε έναν επαγγελματικό, προσωπικό αδιέξοδο. Είναι εκείνες οι φορές που έχουμε ανάγκη ένα χέρι υποστήριξης, έναν ειδικό να μας ακούσει χωρίς να μας κρίνει
Είναι αλήθεια ότι το life Coaching είναι μια ενεργητική διαδικασία που σκοπός της είναι να ενεργοποιήσει και να ενδυναμώσει τον άνθρωπο.
Με οδηγό το life Coaching στοχεύουμε ο κάθε πελάτης να αναγνωρίσει μέσω ανοιχτών , κλειστών ερωτήσεων και ανατροφοδότησης, που βρίσκεται και που θέλει να πάει ώστε να αισθάνεται ότι έχει μια ικανοποιητική και ισορροπημένη ζωή.
Ως άνθρωποι δεν έχουμε έρθει σε αυτή τη ζωή για να πληρώνουμε χρέη, λογαριασμούς και να εκτελούμε τα πρέπει που μας μάθανε.
Θεωρώ ότι ο καθένας από εμάς οφείλει στον εαυτό του να εργαστεί με έναν ψυχολόγο, life Coach, mentor και ότι ο ίδιος επιλέξει ώστε να φτάσει στην αυτοπραγμάτωσή του.
Ο άνθρωπος που μας επισκέπτεται χρειάζεται να καταλάβει ότι είναι ο ειδικός για την ζωή του και o life Coach αποτελεί έναν σημείο αναφοράς και έναν πραγματικό σύμμαχο.
 
Μια συνεδρία life Coaching για να είναι πετυχημένη και να έχει διάρκεια χρειάζεται συνεργασία, πλάνο, αυτοδιάθεση και από τις δυο πλευρές και κυρίως από τον life Coach αποδοχή προς τον άνθρωπο που τον επισκέπτεται.
Οι στρατηγικές και οι δράσεις που ακολουθούνται είναι συμφωνημένες και από τις δυο πλευρές ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 
O Life Coach χρειάζεται να είναι δίπλα στον coach για να του δημιουργεί διαύγεια ώστε να μπορεί με καθαρότητα σκέψης να κινηθεί προς την κατεύθυνση που επιθυμεί. Μαζί δημιουργούμε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης , σεβασμού και αποδοχής.
 

-Γιατί να δουλέψω με έναν life Coach;

Επέλεξε να εργαστείς με ένα προπονητή ζωής έαν πραγματικά επιθυμείς  και θέλεις να ζήσεις μια πιο αυθεντική και αληθινή ζωή.
Μια ζωή που να ικανοποιεί και τις δικές σου ανάγκες 
Πολλές είναι οι φορές που μένουμε στο όνειρο από ανασφάλεια, από πεποιθήσεις ότι δεν είμαστε αρκετοί, ότι είμαστε αρκατά μεγάλοι, από δικαιολογίες που μας στερούν το όνειρο. Είναι κρίμα να είμαστε θεατές στη ζωή!!
Το να αναρωτιέσαι λοιπόν αν αξίζει να επενδύσεις στον εαυτό σου είναι σα να ρωτάς αξίζω να κάνω κάτι για να είμαι χαρούμενος, να είμαι δημιουργικός, να δίνω και να παίρνω αγάπη;
Να είμαι πετυχημένος;
Εγώ θα σου πω ότι αξίζει όχι γιατί είναι εύκολο αλλά γιατί αυτό που κάνεις είναι πολύ πιο επώδυνο και δύσκολο για τον εαυτό σου. Συνάντησε επιτέλους το μεγαλείο σου και επέτρεψε στον εαυτό σου να δημιουργηθεί ξανά!!
Τι έχεις να χάσεις;
Απλά την βολή σου και την συνηθειά σου.
Το life Coaching είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο από τον παγκόσμιο οργανισμό ICF και πολλές μελέτες οτί προσφέρει αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής μας.
Τελικά ο έμπειρος life Coach είναι αυτός που έχει βιώσει χρόνια συνεδρίες coaching,συμβουλευτική, εποπτείες, είναι ο άνθρωπος που έχει βιώσει τα δικά του σκοτάδια και βγήκε στο φως.
Ναι λοιπόν το life Coaching σου προσφέρει:
 
● Διαύγεια και όραμα
●Μια διαφορετική κατεύθυνση ζωής
●Υποστήριξη και πλάνο δράσης
●Αποδοχή και αναγνώριση των δικών σου αναγκών
●Ενδυνάμωση και θάρρος για να ζήσεις το όνειρο σου
●Εξάλειψη πεποιθήσεων που σε σαμποτάρουν
●Συντονισμό με τα θέλω σου
●Ανάπτυξη και ενίσχυση 
 
Μαζί επικεντρωνόμαστε στις λύσεις, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα.
Εγώ είμαι εδώ για εσένα αλλά η απόφαση για αλλάγη είναι δική σου.
 
Τελικά γιατί ήρθες σε αυτή τη ζωή;
Αξίζεις αυτά που σκέφτεσαι και απλά ΑΚΟΜΑ δεν τόλμησες να διεκδικήσεις

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER