Πως με το life Coaching αλλάζεις;

Πως με το life Coaching αλλάζεις;-Sofia Banagi

Πως με το life Coaching αλλάζεις;

Γνωρίζετε ότι οι αρνητικές και οι μη παραγωγικές σκέψεις που έχετε ενσωματώσει μπορούν να ρυθμίζουν τα συναισθηματά σας και την πραγματικότητά σας;

Είναι αλήθεια και επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι ο άνθρωπος από πολύ μικρός δημιουργεί αυτόματες σκέψεις για τον εαυτό του που αργότερα γίνονται πεποιθήσεις. Το life Coaching με εργαλείο την γνωσιακή συμπεριφορική σε βοηθάει να αναγνωρίσεις αυτές τις σκέψεις και να δεις τι θέλεις να τις κάνεις.
Η χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση είναι “κλέφτες” των όσων αξίζουμε. Αν πιστεύουμε ότι δεν είμαστε αρκετοί δε θα διεκδικήσουμε και αρκετά. Αυτό δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο που μας εμποδίζει να εξελιχθούμε και να αναπτυχθούμε.

Είναι αρκετές φορές που κάποιος φίλος μας προτρέπει για μια θέση εργασίας που άνοιξέ και ενώ το λαχταράμε, αρνούμαστε την όποια αλλαγή. Οι δικαιολογίες πολλές, συνήθως βάζουμε μπροστά τις δικαιολογίες αλλά εμείς γνωρίζουμε ότι δεν πιστεύουμε αρκετά στον εαυτό μας. Το Coaching και ο εμπειρός life Coach θα σε βοηθήσει να δεις ποιος είσαι, ποιες είναι οι δυνατοτητές σου και τα ταλέντα σου, που ίσως και εσύ ο ίδιος δεν γνωρίζεις.
Με το life Coaching επικεντρωνόμαστε στο σήμερα και στη δράση. Η αλλαγή θέλει δράση. Με το αν γίνει αυτό, αν επιλέξω κάτι καινούριο και δεν μου κάνει, αν αποτύχω, κανένας δεν πέτυχε τίποτα.

 

Ας πάρουμε μια σημαντική απόφαση σήμερα να αλλάξουμε εκείνες τις σκέψεις που μας οδηγούν σε άρνητικά συναισθήματα για τον εαυτό μας. Το Coaching σου μαθαίνει πως να σκέφτεσαι διαφορετικά και να παράγεις διαφορετικά αποτελέσματα. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι, οι άνθρωποι με ισορροπημένες σχέσεις δεν είναι πιο αρκετοί απο τον καθένα μας αλλά αξιοποιούν τις σκέψεις τους υπερ τους. Το θετικό είναι ότι αυτό μαθαίνεται.

Ας εξερευνήσουμε λοιπόν τις κρυμμένες ικανότητές μας και θα εκπλαγούμε για πόσα πράγματα είμαστε ικανοί. Μόνο με την επένδυση στον εαυτό μας θα εξελιχθούμε, θα ονειρευτούμε και θα δημιουργήσουμε υπέροχα πράγματα.

Το life coaching μπορεί να είναι ο συμμαχός σου σε αυτή την αλλαγή!!

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

3 thoughts on “Πως με το life Coaching αλλάζεις;

  1. Pingback: Κομμώτριες στο σπίτι | Behairstyle.gr

  2. Pingback: Τι είναι το coaching; - Sofia Banagi

  3. Pingback: Πως λειτουργεί το life Coaching; - Sofia Banagi

Comments are closed.

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER