Να δίνετε ευχές από καρδιάς!!

Να δίνετε ευχές από καρδιάς!!-Sofia Banagi
Κάθε ευχή  κλείνει μέσα της την  ελπίδα και την  προσδοκία για κάτι  που επιθυμούμε να  συμβεί  και ειδικότερα σε περιόδους εορτών , ευχόμαστε σε ανθρώπους που αγαπάμε και θέλουμε να είναι χαρούμενοι και να τους συμβούν  όσα επιθυμούν.
 

 Οι ευχές είναι όμορφες όταν είναι αληθινές και βεβαίως μπορεί να πραγματοποιήθουν! Το μυστικό είναι η συγκέντρωση και η προσοχή. Αντί να ελπίζετε παθητικά για το αν θα σας συμβεί,  χρησιμοποιείστε την ενέργεια σας , κάντε δράση και συγκεντρωθείτε στα πραγματικά σας θέλω.  Οι ευχές για να γίνουν πραγματικότητα, η επιθυμία σας πρέπει να είναι περισσότερο από μια κενή σκέψη. Οι ευχές ανήκουν στις ισχυρότερες κινητήριες δυνάμεις της ζωής μας και μπορούν να  αποτελέσουν μια δύναμη που μας κινητοποιεί και καθοδηγεί. Όσο δυνατότερη είναι η πρόθεση που στηρίζει την ευχή, τόσο ισχυρότερος είναι ο σπόρος που φυτεύεται και τόσο αποτελεσματικότερος θα είναι ο καρπός.
Πολλές φορές το εγώ μας  και οι φωνές  των άλλων μας δημιουργούν παγίδες και όχι μόνο σαμποτάρουμε τις ευχές μας και τα θέλω μας αλλά δεν κάνουμε και δράση  να κατακτήσουμε ότι επιθυμεί η καρδιά μας. Με αυτή την παθητική συμπεριφορά  που υιοθετούμε μένουμε εγκλωβισμένοι στον εγωισμό μας και στις συνήθειές μας που μας κρατούν σε μια κατάσταση μη υπέρβασης και χαρά της ζωής.

Σε αυτό το σημείο θα  ήθελα να σας ευχηθώ:

1. Να δημιουργήσετε χώρο και χρόνο να φροντίζετε το  μυαλό σας, την ψυχή σας  και το σώμα σας.
2. Να εκφράζετε τα συναισθήματά σας γιατί μόνο έτσι ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας  και δεν  καταπιεζόμαστε. Η καταπίεση των συναισθημάτων  μας , μας αρρωσταίνει και μας στεναχωρεί.
3.Να κυνηγήσετε τα θέλω σας αντί να τα καταπιέζετε, μπροστά στην τάση για βόλεμα και αποδοχή που τελικά δημιουργεί εσωτερική σύγκρουση και άγχος.
4. Να βάλετε όρια στον εαυτό σας και έπειτα στους άλλους, λέγοντας όχι σε ότι σας αποδυναμώνει και σας κρατάει μικρούς. Οι άλλοι δεν έχουν δικαίωμα στην ζωή σας, μην τους αφήνετε να σας αποδυναμώνουν.
5. Να δείχνετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και σε όποιον αγαπάτε γιατί η εμπιστοσύνη είναι η οδός προς την αυτοαποκάλυψη  και την εδραίωση της σχέσης.
6.  Να Να σέβεστε την μοναδικότητα του άλλου και να βλέπετε τον άνθρωπο πίσω από το πρόσωπο.
7.Να είστε γενναιόδωροι στον τους άλλους ανθρώπους , στις λέξεις , στον έρωτα, στην αγάπη, στην ψυχή.Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνουμε τσιγκουνιές και οι άνθρωποι σπάνιοι. Η ευτυχία κρύβεται στις σχέσεις.

Τελικά, αξίζει να κοιτάξετε κατάματα τους φόβους σας, έχοντας πίστη στον εαυτό σας και στην ζωή.Η ευθεία αντιμετώπιση των φόβων και των αρνητικών πεποιθήσεων ,τους αποδυναμώνει και  μας βοηθά να αποκτήσουμε τον έλεγχο στην ζωή μας, στις ευχές μας, στα ΟΝΕΙΡΑ!!

​ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους σας!! Makeyourimage.gr

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER