Γιατί Αξίζεις να ρισκάρεις!!

Γιατί Αξίζεις να ρισκάρεις!!-Sofia Banagi

 Πάρε σήμερα την απόφαση να δώσεις νόημα στην ζωή σου!Σκέψου πως η ζωή όπως και ο έρωτας είναι ένα ταξίδι και όχι προορισμός. Σημασία έχουν  όλα εκείνα τα αμέτρητα πράγματα που θα ζήσεις σε αυτή την διαδρομή. Σταμάτα να θέλεις να τα ελέγξεις όλα και να υπολογίσεις όλες τις πιθανές αστοχίες Ένας μόνιμος έλεγχος για αυτό που πρέπει να κάνεις, για αυτό που πρέπει να είσαι, δεν σε βοηθά να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να υποστηρίξεις την μοναδικότητα σου με ελεύθερο και αυθεντικό τρόπο γιατί αισθάνεσαι ότι απειλείσαι κάθε στιγμή που τολμάς να δείξεις τα θέλω σου και να ακολουθήσεις ότι ποθείς.
Η ζωή είναι φτιαγμένη   για εμπειρίες και αυτή είναι η γοητεία της! Κάθε μια από αυτές, θα είναι μοναδική, διαφορετική και ιδιαίτερη  και θα γίνει πλουσιότερη αν το αποφασίσεις.

Νομίζουμε ότι έχουμε χρόνο αλλά ο χρόνος μας είναι περιορισμένος. Κάθε μέρα καλό είναι να κάνεις κάτι καινούριο για τον εαυτό σου, κάτι που θα δίνει νόημα στη μέρα σου. Να θυμάσαι ότι οι άνθρωποι που νικάνε είναι αυτοί που μέσα τους έχουν μια φλόγα που τους καίει και τους κινητοποιεί να επιδιώκουν να πετύχουν κάτι καινούριο.
Δεν είναι τυχαίο που οι πιο δημιουργικοί, ευτυχισμένοι  και ισχυροί άνθρωποι στον κόσμο δεν φοβούνται  την απόρριψη και τα ρίσκα. Ο πρωταρχικός σκοπός των ρίσκων είναι να βγαίνεις από την ρουτίνα και την ζώνη άνεσης σου. Πώς θα αναπτυχθείς αν δεν ρισκάρεις; 

Ο κίνδυνος  του να μην ρισκάρεις  είναι πολύ μεγαλύτερος και πιο τρομαχτικός από τον κίνδυνο να ρισκάρεις. Γιατί; Γιατί αν μάθεις να ρισκάρεις θα μείνεις στάσιμος , βυθισμένος σε μια ρουτίνα που είναι θανάσιμη για την πνευματική, συναισθηματική και ψυχική σου πρόοδο και ανάταση. Αναλογίσου να μην εξελίσσεσαι , να είσαι ο ίδιος  όλη σου την ζωή. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παγίδα και ματαίωση για την Ύπαρξη σου. Πίστεψέ με, δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να σε ανακαλύπτεις, από το να φλερτάρεις με την ζωή, από το να την ανακαλύπτεις κάθε μέρα. Όσο υπολογίζεις την κάθε σου κίνηση  και μένεις άπραγος τίποτα διαφορετικό και συναρπαστικό δεν πρόκειται να σου  συμβεί.

”Αν  νομίζεις ότι η περιπέτεια είναι επικίνδυνη , δοκίμασε την ρουτίνα είναι θανάσιμη΄’
Paulo Coelho

Γιατί Αξίζεις να ρισκάρεις!!-Sofia Banagi

Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τα θέλω σου. Αν δεν είσαι ευτυχισμένος τη δεδομένη χρονική στιγμή, ψάξε μέσα σου και βρες τι πραγματικά θέλεις. Μη μένεις στάσιμος γιατί περιορίζεσαι σε μια μίζερη καθημερινότητα . Η ζωή δεν θα σε περιμένει για πάντα, τόλμησε να ρισκάρεις!!

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER