Τι είναι το coaching;

« Back to Glossary Index

cognitive behavioral Coaching
Τι είναι το coaching; Το coaching είναι μια μορφή ανάπτυξης που επικεντρώνεται στο να βοηθήσει τα άτομα να γίνουν ο καλύτερος εαυτός τους. Οι coach συνεργάζονται με τα άτομα για να τα φέρουν σε επαφή με τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους και να τα βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους τους.

Το coaching μπορεί να λάβει χώρα σε πολλούς τομείς, όπως η καριέρα, η υγεία, τα οικονομικά, οι σχέσεις και πολλά άλλα. Οι προπονητές χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους, όπως σχέδια προσωπικής ανάπτυξης, σχέδια δράσης και καθορισμό στόχων, για να βοηθήσουν τα άτομα να επιτύχουν μεγαλύτερη επιτυχία.

Διαφορετικοί τύποι coaching είναι διαθέσιμοι ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου και τον συγκεκριμένο τομέα στον οποίο εστιάζει. Για παράδειγμα, μπορεί να βρείτε έναν προπονητή ζωής, ο οποίος θα συνεργαστεί μαζί σας για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα όραμα και ένα σχέδιο για τη ζωή σας. Ή μπορεί να βρείτε έναν life coach, ο οποίος θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε στρατηγικές και συνήθειες για να βελτιώσετε τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER