Τι είναι το Business Coach

« Back to Glossary Index

Business Coach
Το Business Coach είναι ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης. Είναι ένας τρόπος για τις επιχειρήσεις να λαμβάνουν πολύτιμες συμβουλές και καθοδήγηση προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες τους, δίνοντάς τους το επιπλέον πλεονέκτημα για να ξεφύγουν από τον ανταγωνισμό.

Πολλές επιτυχημένες επιχειρήσεις που βλέπετε σήμερα έχουν επωφεληθεί από την εμπειρία ενός business coach. Από νεοσύστατες επιχειρήσεις έως εταιρείες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, σχεδόν κάθε οργανισμός μπορεί να επωφεληθεί από τη συνεργασία με έναν πιστοποιημένο επιχειρηματικό προπονητή.
Αλλά τι είναι τόσο ιδιαίτερο σε έναν business coach; Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ένας business coach μπορεί να έχει πραγματικό και μακροχρόνιο αντίκτυπο στην επιχείρησή σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε τους στόχους σας, να ιεραρχήσετε τις εργασίες σας και να δημιουργήσετε νέες ιδέες που θα μπορούσαν να φέρουν επανάσταση στην επιχείρησή σας.

Ένας business coach θα φέρει μια νέα προοπτική στην ομάδα σας και θα παρέχει αμερόληπτες συμβουλές. Θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναλάβετε ρίσκα, να αμφισβητήσετε τις προκαταλήψεις και να σκεφτείτε διαφορετικά. Για παράδειγμα, μπορεί να σας προτείνει τη δημιουργία ενός συστήματος για τη συλλογή ανατροφοδότησης από τους πελάτες ή την ανάπτυξη ενός εσωτερικού προγράμματος καθοδήγησης για την τόνωση του ηθικού των εργαζομένων. Οι επιχειρηματικοί προπονητές σκέφτονται έξω από το κουτί, ενώ παράλληλα είναι ρεαλιστές και πρακτικοί.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER