Τελικά “δουλεύει” το Coaching;

« Back to Glossary Index

Τελικά “δουλεύει” το Coaching;
Ζούμε σε μια εποχή που τα πράγματα εξελίσσονται πολύ γρήγορα και η ανάγκη για την εξέλιξη του κάθε ανθρώπου είναι πλέον μονόδρομος.
Καθημερινά ο σύγχρονος άνθρωπος έχει να αντιμετωπίσει πολλές πιέσεις και δυσκολίες, οικογένεια, εργασία, επαγγελματικές υποχρεώσεις, ανεργία και κοινωνικές σχέσεις. Όλες αυτές οι υποχρεώσεις τον απομακρύνουν από τον εαυτό του και τις δικές του ανάγκες.

Σε αυτό το σημείο κάνει την εμφάνισή τoυ το life Coaching και ο life Coach που σε βοηθάει να στραφείς προς τον εαυτό σου. Να απαντήσεις σε ερωτήματα που ίσως ποτέ δεν έχεις απαντήσει με ειλικρίνεια και με κατανόηση.

Τι σημαίνει κάνω μια συνεδρία Coaching;

Σε μια συνεδρία Coaching αναπτύσσεται μια σχέση. Ο coach είναι στο παρόν και κοιτάει τον άνθρωπο με αποδοχή, ενσυναίσθηση και προσήλωση, ώστε να βοηθήσει τον Coachee να προχωρήσει μπροστά. Ο Coach θα σε υποστηρίξει και θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις, να ανακαλύψεις εσωτερικές δυνάμεις να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, αν όμως υπάρχουν σοβαρά τραυματά πρέπει να σε παραπέμψει σε μια άλλη ειδικότητα.
Ο Coach ασχολείται με το πως ο άνθρωπος θα δημιουργήσεις νέες συμπεριφορές ώστε να παράγει νέα αποτελέσματα

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER