Πόσο θέλεις να επαναπροσδιoρίσεις την ζωή σου;

« Back to Glossary Index

Για όλες τις φορές που αισθάνεσαι ότι είσαι στάσιμος και έχεις “κολλήσει” η λύση είναι η ανάληψη της προσωπικής αλλαγής και δράσης. Με λίγα λόγια η επανεκκίνηση.

Η ζωή μας διαμορφώνεται σύμφωνα με όσα λέμε και σκεφτόμαστε. Έχουμε εκπαιδευτεί από την παιδική .ας ηλικία σε σκέψεις και νοοτροπίες που δεν είχαμε την δύναμη της επιλογής. Τώρα είμαστε ενήλικοι και δεν χρειάζεται να ακολουθούμε τις επιταγές που μάθαμε.

Η επιστημονική προσέγγιση του life coaching και οι τεχνικές που χρησιμοποιεί ο life Coach σε βοηθάνε να εστιάσεις στο τώρα και να αλλάξεις το μέλλον σου.

Δεν χρειάζεται να μένεις δεμένος με ότι έχει τελιώσει. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να κινηθείς μπροστά, να σταματήσεις να σε βάζεις σε αναμονή.
Είναι αλήθεια ότι έχουμε ακούσει πολλές φορές και έχουμε πει και εμείς οι ίδιοι όταν αλλάξουν οι άλλοι ή εξωτερικές συνθήκες η ζωή μας θα είναι καλύτερη. Αυτό δεν ισχύει και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο πιο εύκολα θα αποφασίσεις να αλλάξεις Εσύ.
Με σύμμαχο έναν άνθρωπο που μπορεί να σε υποστηρίξει σε αυτή την αλλάγη θα συνειδητοποιήσεις ότι η προσωπική σου ευτυχία και ευημερία οφείλεται σε εσένα.
Η επίρριψη ευθυνών παύει να υφίσταται και ο εαυτός σου είναι υπεύθυνος για το πώς θα διαμορφωθεί η καθημερινότητα του.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER