Πως σαμποτάρεις τον εαυτό σου;

« Back to Glossary Index

Πως σαμποτάρεις τον εαυτό σου;
Οι Περισσότεροι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει μια ιστορία που λένε συνέχεια στον εαυτό τους. Η ιστορία αύτη είναι ένα ψέμα που κουβαλάμε μέσα μας και σαμποτάρουμε τον εαυτό μας.
Πρόκειται για την ιστορία που επαναλαμβάνουμε Καθημερινά στον εαυτό μας, είναι η σκέψη που περιορίζει το πως βλέπουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο.

Δυστυχώς είναι η πηγή του Εγώ μας που συνήθως μας κάνει την ζωή δύσκολη και μας εμποδίζει να δούμε την ομορφιά μέσα μας και την θεϊκή ύπαρξή μας.

Τι μπορούμε να κάνουμε στο σήμερα με την ιστορία μας;

Σήμερα ευτυχώς είμαστε υπεύθυνοι για την ζωή μας και την ιστορία μας. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε μέσα από τα περιοριστικό γυαλιά μας τον εαυτό μας η θα προσπαθήσουμε να γράψουμε την δική μας ιστορία;
.
Η αυτογνωσία είναι το μοναδικό μονοπάτι που αν το εμπιστευτείς θα σε οδηγήσει στην αλήθεια. Ότι έχεις μάθει μέχρι σήμερα δεν είναι αποκλειστικά δικός σου, αφορά το πως οι σημαντικοί άλλοι έβλεπαν τον κόσμο και τι σου μετέφεραν. Κληρονομήσαμε τους δικούς μας, τις πεποιθήσεις τους, τα πρέπει τους και χρειάζεται να δούμε τι θα κρατήσουμε και τι θα αφήσουμε.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER