Πώς μπορώ να ωφεληθώ από το life Coaching;

« Back to Glossary Index

Πώς μπορώ να ωφεληθώ από το life Coaching;
Στο life Coaching ο άνθρωπος μπορεί αν το επιθυμεί πραγματικά να εξελιχθεί αυτογνωσιακά και να επιτύχει με εργασία, προσήλωση και δημιουργικότητα τους στόχους τους. Είναι αλήθεια ότι έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια εποχή , οπού υπάρχουν όλα τα μέσα, τα οποία μας θοηθάνε και μας δίνουν την δυνατότητα να εξελιχθούμε.

Η ερώτηση είναι “πόσο το θέλουμε”;

Έχουμε την διάθεση να το διεκδικήσουμε;

Τo coaching και ο life Coach είναι ο ειδικός που θα σε υποστηρίξει σε αυτή την διαδρομή με σκοπό να βρεις που θέλεις να πας, τι θέλεις να πρεσβεύεις και πως εσύ επιθυμείς να ζεις;

Πολλές φορές όλα αυτά μας ακούγονται πολύ απλά αλλά δυστυχώς ανακαλύπτουμε στην πορεία της ζωής μας, ότι τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.
Οι περισσότεροι από εμάς φτάνουμε στην ηλικία των 40 και συνειδητοποιούμε ότι κάτι μας λείπει, ότι ενώ έχουμε ακολουθήσει όλα όσα εκπαιδευτήκαμε ως παιδιά, εμάς δεν μας γεμίζουν συναισθηματικά, υλικά, ψυχικά.

O life coach με τις τεχνικές του, με την συνέντευξη που θα σας πάρει, την σχέση εμπιστοσύνης που θα δημιουργηθεί αναμεσά σας κατά την διάρκεια των συνεδριών συνεδριών, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε μέσω ερωτήσεων τι πραγματικά θέλετε. Το να κατανοήσεις μέσω συγκεκριμένων ερωτήσεων και τεχνικών τι σε μπλοκάρει, ποιες είναι οι πεποιθήσεις που σε οδήγησαν σε μια διαφορετική αναζήτηση είναι πραγματικά όμορφο και ελπιδοφόρο. Γιατί η αλήθεια είναι ότι 《οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν και αλλάζουν》.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER