Πώς μπορεί το life Coaching να σε βοηθήσει να πετύχεις όσα εσύ Θέλεις;

« Back to Glossary Index

Life Coaching
Οι συνεδρίες με ένεν εξιδικευμένο life Coach είναι μια τάση που έχει ξεκινήσει αρκέτα χρόνια στο εξωτερικό και είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια έχει εκτοξευθεί η ζήτηση και στην Ελλάδα.

Ο λόγος είναι απλός, όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε κολλήσει, έχουμε βρεθεί σε έναν επαγγελματικό, προσωπικό αδιέξοδο. Είναι εκείνες οι φορές που έχουμε ανάγκη ένα χέρι υποστήριξης, έναν ειδικό να μας ακούσει χωρίς να μας κρίνει
Είναι αλήθεια ότι το life Coaching είναι μια ενεργητική διαδικασία που σκοπός της είναι να ενεργοποιήσει και να ενδυναμώσει τον άνθρωπο.
Με οδηγό το life Coaching στοχεύουμε ο κάθε πελάτης να αναγνωρίσει μέσω ανοιχτών , κλειστών ερωτήσεων και ανατροφοδότησης, που βρίσκεται και που θέλει να πάει ώστε να αισθάνεται ότι έχει μια ικανοποιητική και ισορροπημένη ζωή.
Ως άνθρωποι δεν έχουμε έρθει σε αυτή τη ζωή για να πληρώνουμε χρέη, λογαριασμούς και να εκτελούμε τα πρέπει που μας μάθανε.
Θεωρώ ότι ο καθένας από εμάς οφείλει στον εαυτό του να εργαστεί με έναν ψυχολόγο, life Coach, mentor και ότι ο ίδιος επιλέξει ώστε να φτάσει στην αυτοπραγμάτωσή του.
Ο άνθρωπος που μας επισκέπτεται χρειάζεται να καταλάβει ότι είναι ο ειδικός για την ζωή του και o life Coach αποτελεί έναν σημείο αναφοράς και έναν πραγματικό σύμμαχο.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER