Πως με το life Coaching αλλάζεις;

« Back to Glossary Index

Πως με το life Coaching αλλάζεις;
Γνωρίζετε ότι οι αρνητικές και οι μη παραγωγικές σκέψεις που έχετε ενσωματώσει μπορούν να ρυθμίζουν τα συναισθηματά σας και την πραγματικότητά σας;

Είναι αλήθεια και επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι ο άνθρωπος από πολύ μικρός δημιουργεί αυτόματες σκέψεις για τον εαυτό του που αργότερα γίνονται πεποιθήσεις. Το life Coaching με εργαλείο την γνωσιακή συμπεριφορική σε βοηθάει να αναγνωρίσεις αυτές τις σκέψεις και να δεις τι θέλεις να τις κάνεις.
Η χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση είναι “κλέφτες” των όσων αξίζουμε. Αν πιστεύουμε ότι δεν είμαστε αρκετοί δε θα διεκδικήσουμε και αρκετά. Αυτό δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο που μας εμποδίζει να εξελιχθούμε και να αναπτυχθούμε.

Είναι αρκετές φορές που κάποιος φίλος μας προτρέπει για μια θέση εργασίας που άνοιξέ και ενώ το λαχταράμε, αρνούμαστε την όποια αλλαγή. Οι δικαιολογίες πολλές, συνήθως βάζουμε μπροστά τις δικαιολογίες αλλά εμείς γνωρίζουμε ότι δεν πιστεύουμε αρκετά στον εαυτό μας. Το Coaching και ο εμπειρός life Coach θα σε βοηθήσει να δεις ποιος είσαι, ποιες είναι οι δυνατοτητές σου και τα ταλέντα σου, που ίσως και εσύ ο ίδιος δεν γνωρίζεις.
Με το life Coaching επικεντρωνόμαστε στο σήμερα και στη δράση. Η αλλαγή θέλει δράση. Με το αν γίνει αυτό, αν επιλέξω κάτι καινούριο και δεν μου κάνει, αν αποτύχω, κανένας δεν πέτυχε τίποτα.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER