Πως αισθάνονται οι πελάτες σας για την προσωπική επωνυμία σας;

« Back to Glossary Index

Πως αισθάνονται οι πελάτες σας για την προσωπική επωνυμία σας;

Η προσωπική σας επωνυμία αποτελεί στη σημερινή εποχή ένας από τους πιο σημαντικούς και ισχυρούς τρόπους για να μπορείτε να σταθείτε στην αγορά εργασίας.
Το personal branding έχει δύναμη και με την κατάλληλη καθοδήγηση, μπορείς να δημιουργήσεις ένα ατομικό, λαμπερό και αποτελεσματικό brand.

Για να καταλάβεις την δυναμική του δικού σου Brand, ρώτησε πέντε ανθρώπους που σε γνωρίζουν. Ρώτησε τους να σου πουν τι πιστεύουν για εσένα ή το ποιόν σου, τι σε κάνει μοναδικό, τι προσφέρεις στους πελάτες σου. Θα σου έδιναν τις απαντήσεις που εσύ ο ίδιος θα έλεγες στον εαυτό σου;

Ενδεχομένως όχι και σε αυτό το σημείο βλέπουμε την δυναμική του Personal Branding.

Η προσωπική σου επωνυμία είναι τελικά ο τρόπος που οι άνθρωποι σε αντιλαμβάνονται και μιλούν για εσένα. Οι πελάτες σου έχουν δύναμη, το τι θα πουν για εσένα και πως θα το μεταφέρουν σε ενδεχόμενους πελάτες.

Σαφώς και χρειάζεται να υπάρχει δημιουργία στρατηγικού πλάνου σε συνεργασία με τον Coach σας. Τίποτα δεν πρέπει να αφήνεται στη τύχη του. Πρόκειται για την επαγγελματική σας ταυτότητα, για την επιβίωσή σας σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Αξίζει να υπάρχετε και να ξεχωρίζετε.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER