Ο Θεμέλιος λίθος των σχέσεων είναι η εμπιστοσύνη!!

« Back to Glossary Index

Βασικό θεμέλιο σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις είναι η εμπιστοσύνη. Η εμπιστοσύνη είναι ένας περίπλοκος χορός ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Ο όρος εμπιστοσύνη ορίζεται γενικώς ως η πίστη, η διαφάνεια, η βεβαιότητα. Είναι αλήθεια ότι η εμπιστοσύνη αποτελεί το πιο γερό θεμέλιο στην σχέση. Καμία ανθρώπινη σχέση δεν κράτησε στο πέρασμα του χρόνου χωρίς την παρουσία ανθρώπινων αξιών και ιδανικών.Γιατί οι ανθρώπινες σχέσεις για να διατηρηθούν στο χρόνο και να δυναμωθούν πρέπει πριν από οτιδήποτε άλλο να έχουν ποιότητα. Για να συμβεί όλο αυτό που όλοι ποθούν δεν αρκεί η καλή σου πρόθεση, χρειάζεται χρόνος, αγάπη, υποστήριξη, πράξεις, στιγμές χαράς και πίστη.
Άρα αγαπημένοι μου, στις σχέσεις που επιθυμείτε αλλά δεν έχετε ή δεν βρίσκετε και μονίμως γκρινιάζετε μήπως φταίτε και εσείς που δεν είστε αρκετά ανοιχτοί και διαθέσιμοι στην ευτυχία , στην χαρά, την αποδοχή και την αγάπη.
Η εμπιστοσύνη είναι εκείνο το στοιχείο που κρατάει την σχέση ζωντανή και η ύπαρξη της ανάμεσα σε ένα ζευγάρι σημαίνει και υγεία.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER