Να δίνετε ευχές από καρδιάς!!

« Back to Glossary Index

Κάθε ευχή κλείνει μέσα της την ελπίδα και την προσδοκία για κάτι που επιθυμούμε να συμβεί και ειδικότερα σε περιόδους εορτών , ευχόμαστε σε ανθρώπους που αγαπάμε και θέλουμε να είναι χαρούμενοι και να τους συμβούν όσα επιθυμούν.

Οι ευχές είναι όμορφες όταν είναι αληθινές και βεβαίως μπορεί να πραγματοποιήθουν! Το μυστικό είναι η συγκέντρωση και η προσοχή. Αντί να ελπίζετε παθητικά για το αν θα σας συμβεί, χρησιμοποιείστε την ενέργεια σας , κάντε δράση και συγκεντρωθείτε στα πραγματικά σας θέλω. Οι ευχές για να γίνουν πραγματικότητα, η επιθυμία σας πρέπει να είναι περισσότερο από μια κενή σκέψη. Οι ευχές ανήκουν στις ισχυρότερες κινητήριες δυνάμεις της ζωής μας και μπορούν να αποτελέσουν μια δύναμη που μας κινητοποιεί και καθοδηγεί. Όσο δυνατότερη είναι η πρόθεση που στηρίζει την ευχή, τόσο ισχυρότερος είναι ο σπόρος που φυτεύεται και τόσο αποτελεσματικότερος θα είναι ο καρπός.
Πολλές φορές το εγώ μας και οι φωνές των άλλων μας δημιουργούν παγίδες και όχι μόνο σαμποτάρουμε τις ευχές μας και τα θέλω μας αλλά δεν κάνουμε και δράση να κατακτήσουμε ότι επιθυμεί η καρδιά μας. Με αυτή την παθητική συμπεριφορά που υιοθετούμε μένουμε εγκλωβισμένοι στον εγωισμό μας και στις συνήθειές μας που μας κρατούν σε μια κατάσταση μη υπέρβασης και χαρά της ζωής.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER