Μαθήματα Life Coaching

« Back to Glossary Index

Μαθήματα Life Coaching
Αισθάνεστε ότι έχετε κολλήσει στη ζωή σας; Προσπαθείτε να πετύχετε τους μεγαλύτερους στόχους σας, αλλά δεν φαίνεται να μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο; Τα μαθήματα Life Coaching μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια, να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και να κάνετε πρόοδο που θα αλλάξει τη ζωή σας.

Το Life Coaching, με λίγα λόγια, έχει να κάνει με το να σας παρέχει τα εργαλεία για να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας, έτσι ώστε να μπορείτε να επιτύχετε μεγαλύτερα επίπεδα επιτυχίας και ικανοποίησης, ανεξάρτητα από το πώς σας φαίνεται αυτή η επιτυχία.

Έχει να κάνει με την αξιοποίηση των ευκαιριών στο έπακρο και την ενεργοποίηση της θετικής αλλαγής, τόσο μέσα σας όσο και γύρω σας. Είτε ψάχνετε να βρείτε σκοπό και κατεύθυνση στη ζωή σας, είτε στοχεύετε να αξιοποιήσετε τις επιτυχίες που έχετε ήδη επιτύχει, τα μαθήματα life coaching θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Το Life Coaching είναι μια διαδικασία που επικεντρώνεται στο να βοηθά τα άτομα να εντοπίσουν και να επιτύχουν τους μεγαλύτερους στόχους τους, να δημιουργήσουν θετικές αλλαγές και να σημειώσουν ουσιαστική πρόοδο στη ζωή τους.

Πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ του coach και του coachee που βοηθά τον coachee να συνειδητοποιήσει καλύτερα τα δυνατά του σημεία και τους τομείς που απαιτούν εστίαση και ανάπτυξη. Τα μαθήματα αυτά βοηθούν τους συμμετέχοντες να μάθουν πώς να θέτουν με αυτοπεποίθηση και να σημειώνουν πρόοδο σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER