Γυναίκα προς γυναικά!! Life coaching by Sofia Banagi

« Back to Glossary Index

Γυναίκα προς γυναικά !! Life coaching by Sofia Banagi
“Γυναίκα” απομακρύνθηκες πολύ από την γυναικεία σου φύση, όχι γιατί το ήθελες αλλά γιατί σε έμαθαν όπως και εμένα να υπακούμε σε πρέπει και ρόλους που άλλοι έθεσαν αόρατα για μας.

Τι έχεις ξεχάσει αλήθεια; Ξέχασες ότι είσαι η δημιουργός της ζωής, της ομορφιάς, της ευγένειας, της καλοσύνης, της ελπίδας!!

Είναι ώρα να σταματήσουμε όλες οι Γυναίκες να ψάχνουμε μονίμως έξω απο εμάς την επιβεβαίωση, την τεχνητή ομορφιά που μας αλλοιώνει τόσο πολύ που δε μπορούμε να δούμε ποιες είμαστε.

Το life Coaching for authentic Women, είναι μια δημιουργία συνεδριών με όραμα μου η κάθε γυναίκα να βρει ένα ασφαλές περιβάλλον να εκφραστεί και μια άλλη γυναίκα να την ακούσει με προσοχή ωστέ να γίνει ο δρόμος για να επιστρέψει στις ρίζες της!!

Η γυναίκα χρειάζεται να σταματήσει μόνο να καταναλώνει και να αρχίσει να γεύεται, να απολαμβάνει την Ύπαρξη της. Η γυναίκα όσο και να φιάχνεται δεν μπορεί να γεμίσει εσωτερικά, γιατί για να αισθάνεσαι γεμάτος, ζωντανός, υγιής χρειάζεται να είσαι αυθεντικός και αυτό θα συμβεί όταν σταματήσουμε νσ θέλουμε τόσο πολύ να αρέσουμε στους άλλους.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

« Επιστροφή στο Ευρετήριο
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Εάν Ενδιαφέρεστε Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω απο το Life Coaching

Eγγραφείτε στο NEWSLETTER